Napisano 1 Luty 200718 l Chętny ktoś na małe spotkanko na Rynku we Wrocku ? W sobote pod wieczór lub niedziele (tu juz większa dowolność) Byśmy sobie przycupnęli przy b.r.o pogadali nie tylko od czy de, dwa de, może pare fotek byśmy zrobili ?
Napisano 1 Luty 200718 l nielot007 - wiesz, że jak dojdzie do skutku to przyjde i porwę Cię zebyś mnie uczył?;) Jeśli chodzi o mnie to za tydzien mam zajęcia w weekend. A chętnie poznałbym ludziska w koncu:)
Napisano 1 Luty 200718 l kurcze za tydzien faktycznie byloby lepiej, juz po egzaminach, nawet jak poprawka wpadnie, to mozna sie wyluzowac ;)
Napisano 2 Luty 200718 l Autor za tydzien odpada dla mnie - bo bedzie u mnie dziecko - jedyny termin to najblizszy weekend or never
Napisano 3 Luty 200718 l Autor Hej nie mam dostepu do netu wiec nie ciagne tego watku Jesli zbierze sie pare osób chetnych do spotkania w biezacy weekend dajcie wczeniej znac - jeyny sposób do kom/sms 502 005 449 Knysia pozbieraj grupe - scigaj Drakule, Tłitiego i reszte pozdro
Napisano 3 Luty 200718 l yo. co prawda ostro dałem w baniak wczoraj i jeszcze nie widze dobrze na oczy ale co mi tam. idziemy dzisiaj? :D
Napisano 3 Luty 200718 l Kurde, ja odpadam - leb mnie boli i mam potezny katar. Przeziebilem sie wczoraj :/
Napisano 3 Luty 200718 l no to czekamy do parapetówki pikSara :] po porozumieniu z radą nadzorczą stwierdzamy, że spotkanie zostanie przełożone na bliżej nieokreślony termin :]
Napisano 3 Luty 200718 l ja chetnie sie dzisiaj gdzies wybiore - jak cos to dajcie znac na koma mojego ;)