Napisano 3 Luty 200718 l witam, pierwszy raz robie coś tak minimalistycznego, po ponad godzinie miałem ładny model, przez następne dwie zrobiłem z niego coś podobnego do pudełka po zapałkach :p 395 trójkątów jeszcze będe musiał poprawić bo przy renderowaniu ten dziwny cień na boku się pojawia, a w viewportach go niema :/
Napisano 4 Luty 200718 l póki co wygląda obiecująco, ale jak zwykle okaze sie po teksturce :D haha ciekaw jestem jak to zrobisz, z tego co widze praktyku w robieniu samochodów masz DUŻĄ :D
Napisano 4 Luty 200718 l Autor ehh kurde zrobiłem texturke ale 256*256, jutro będe większość robił od nowa jak mi sie jeszcze bedzie chciało, bo po resizie to jedna wielka plama :|
Napisano 5 Luty 200718 l tak jak Bro mowi jest pieknie :) no tak to juz jest z resaizingiem, ze meczysz sie niepotrzebnie nad detalami ktorych pozniej nie widac ;)
Napisano 5 Luty 200718 l Autor skończyłem już bo nie chce mi sie od nowa textury robić, tylko poprawiłem troche: . . . wiem wiem, tragiczna ta texturka i wiel miejsca zmarnowałem
Napisano 6 Luty 200718 l Szkoda ze robiles spod samochodu, gry z takim policountem nie maja fizyki wiec i spodu nie widac, przez co mialbys mniejszy polycount i wiecej miejsca na texturze.