ortheza Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Taki mi pomysl wczroaj do glowy przylazl, na razie taki szkic:
Gość obo Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Pomysł ciekawy, taki baśniowy ;) Zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam
ortheza Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 w sumie to male oszustwo :) bo do dzis zrobilem juz 2 etapy, ponizej aktualny stan prac
nicponim Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 spoko,fajne drzewo,grzyb tez niczego sobie,tylko ta jezeli cala sceneria ma byc w trojzbiegu, no to laska nie pasuje ,i wieksza elipsa grzyba powinna byc. W sumie za duzy zbieg,bo jak w takim trzepniesz laske to tylko stopy bedzie widac;/
ortheza Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 perspektywa jest specjalnie troche zakrzywiona, nie mowiac juz o tym ze samo drzewo jest pokrecone jak paralityk i trudno go brac jako dosniesienie . jeszcze sie okaze jka to ostatecznie bedzie wygladac:)
Gość Caspik Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 no narazie zapowiada sie bardzo ciekawie ;) powodzenia
miriam Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 very nice :D, może tej kobitce jakieś krzydełka zapodasz ??
maronski Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 fajne ale mi coś przypomina :) http://img297.imageshack.us/my.php?image=hothousedf2.jpg
miriam Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 fajne ale mi coś przypomina :) Nie chciał bym się wypowiadać, ale :D czyżby kolega coś sugerował - bo w chwili obecnej to nawet podobieństwa nie widać ;). Pozdrawiam
OmeN2501 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 eeeee tam srednio podobne - tyle ze tematyka ta sama Ale prespektywa jest bardzo zla, drzewa maja inna, grzybek ma inna a panienka jeszcze inna i teraz wyglada jakby z tego grzyba spadala
ortheza Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 No masz racje, ale z laska jszcze nic nie robilem od pierwszego szkicu. wsjo bedzie jak trzeba :] przynajmniej mam taka nadzieje
ortheza Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 Kolejny updejcik, zmnilem pozycje latawicy. Ale ciagle mi cos nie gra :) perspktywy juz nie bede chyba poprawial zostawi je lekko zkarecona... załozmy ze drzewo niejest w pionie a pochylone od obserwatora w glab.
yookeer Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 elf siedzi praktycznie po za grzybem, raczej by juz z niego spadla.. ale ogolnie moze byc ciekawie! JoKeR
bezio Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 albo mi sie wydaje albo to normalnie by wygladalo tak : http://fotka.iplaneta.info/uploads2/8244953d69.jpg troche dziwnie ona siedzi :P ale pracka mi sie podoba ale sie nameczyles nad tym drzewkiem :P pozdrawiam
ortheza Napisano 10 Luty 2007 Autor Napisano 10 Luty 2007 dzrewko jest krzywe :] a nie pionowe ale defakto masz racje babka zle siedzi bede jeszcze nad tym pracowal.
miriam Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 hmm, a kiedy update :] . . . imo jest Git, ale kolorek postaci mógłbyś zmienić. na bardziej "przykuwający wzrok". Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi