Napisano 4 Luty 200718 l Autor w sumie to male oszustwo :) bo do dzis zrobilem juz 2 etapy, ponizej aktualny stan prac
Napisano 4 Luty 200718 l spoko,fajne drzewo,grzyb tez niczego sobie,tylko ta jezeli cala sceneria ma byc w trojzbiegu, no to laska nie pasuje ,i wieksza elipsa grzyba powinna byc. W sumie za duzy zbieg,bo jak w takim trzepniesz laske to tylko stopy bedzie widac;/
Napisano 4 Luty 200718 l Autor perspektywa jest specjalnie troche zakrzywiona, nie mowiac juz o tym ze samo drzewo jest pokrecone jak paralityk i trudno go brac jako dosniesienie . jeszcze sie okaze jka to ostatecznie bedzie wygladac:)
Napisano 6 Luty 200718 l fajne ale mi coś przypomina :) http://img297.imageshack.us/my.php?image=hothousedf2.jpg
Napisano 6 Luty 200718 l fajne ale mi coś przypomina :) Nie chciał bym się wypowiadać, ale :D czyżby kolega coś sugerował - bo w chwili obecnej to nawet podobieństwa nie widać ;). Pozdrawiam
Napisano 6 Luty 200718 l eeeee tam srednio podobne - tyle ze tematyka ta sama Ale prespektywa jest bardzo zla, drzewa maja inna, grzybek ma inna a panienka jeszcze inna i teraz wyglada jakby z tego grzyba spadala
Napisano 6 Luty 200718 l Autor No masz racje, ale z laska jszcze nic nie robilem od pierwszego szkicu. wsjo bedzie jak trzeba :] przynajmniej mam taka nadzieje
Napisano 9 Luty 200718 l Autor Kolejny updejcik, zmnilem pozycje latawicy. Ale ciagle mi cos nie gra :) perspktywy juz nie bede chyba poprawial zostawi je lekko zkarecona... załozmy ze drzewo niejest w pionie a pochylone od obserwatora w glab.
Napisano 10 Luty 200718 l elf siedzi praktycznie po za grzybem, raczej by juz z niego spadla.. ale ogolnie moze byc ciekawie! JoKeR
Napisano 10 Luty 200718 l albo mi sie wydaje albo to normalnie by wygladalo tak : http://fotka.iplaneta.info/uploads2/8244953d69.jpg troche dziwnie ona siedzi :P ale pracka mi sie podoba ale sie nameczyles nad tym drzewkiem :P pozdrawiam
Napisano 10 Luty 200718 l Autor dzrewko jest krzywe :] a nie pionowe ale defakto masz racje babka zle siedzi bede jeszcze nad tym pracowal.
Napisano 15 Luty 200718 l hmm, a kiedy update :] . . . imo jest Git, ale kolorek postaci mógłbyś zmienić. na bardziej "przykuwający wzrok". Pozdrawiam