Napisano 27 Październik 200321 l www.matrix-rolada.piwko.pl moje najnowsze dzieło :D zajmuje 6 mb zakodowany divxem 5.1 15 min trwa.
Napisano 28 Październik 200321 l Hmmmm, na początku odstrasza bardzo mocno sposób ściągania... Potem oglądania... Bo ogląda się bardzo ciężko... Ale miałeś pomysł. Parę ciekawych gagów... Przede wszystkim zrealizowałeś projekt! Gratulacje za to. A technicznie no cóż.... Paint?
Napisano 28 Październik 200321 l hehe, no muszę powiedzieć, że się nieźle uśmiałem :D Szczegolnie na pierwszej polowie. Zglos to do nastepnej serii animatrixa ;) Ale film jest faktycznie wymagajacy od widza. Ciezko sie czyta tekst, bo nie wiadomo kto mowi bez wnikliwego sledzenia napisów (a napisy powinny byc \"niezauwazalne\" - jak w kinie) no i ta \"zabojcza\" predkosc filmu troche denerwuje. Ale puscilem sobie w tle muzyczke z matrixa i jest spoko ;) Szkoda, ze nie robiles w ToonBoom Studio albo we Flashu, daloby sie latwo dodac dzwieki, jakis pseudo ruch ust, no i zajmowaloby 10 razy mniej.
Napisano 28 Październik 200321 l Autor We flashu bym to robil 10 x dluzej:(. Ale i tak sprobuje nastepna czesc tak zrobic :)
Napisano 29 Październik 200321 l Hehe...fajne, z kilku textow niezle sie usmialem:D ...animacja sztywna nieco ale i tak fajnie sie oglada....fajnie byloby, gdybys nastepna czesc zrobil w 3d:D ..... pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200321 l Hehe, mi sie podoba. Fajny humor momentami [lol2] Robiliście to w Photoshopie?