Master Kiełbaster Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 www.matrix-rolada.piwko.pl moje najnowsze dzieło :D zajmuje 6 mb zakodowany divxem 5.1 15 min trwa.
Master Kiełbaster Napisano 27 Październik 2003 Autor Napisano 27 Październik 2003 nikt nic nie powie??
Bobby_digital Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Fajne :) graficzka jest wporzo tylko troche sztywna :)
Gotham Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 Hmmmm, na początku odstrasza bardzo mocno sposób ściągania... Potem oglądania... Bo ogląda się bardzo ciężko... Ale miałeś pomysł. Parę ciekawych gagów... Przede wszystkim zrealizowałeś projekt! Gratulacje za to. A technicznie no cóż.... Paint?
leander Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 hehe, no muszę powiedzieć, że się nieźle uśmiałem :D Szczegolnie na pierwszej polowie. Zglos to do nastepnej serii animatrixa ;) Ale film jest faktycznie wymagajacy od widza. Ciezko sie czyta tekst, bo nie wiadomo kto mowi bez wnikliwego sledzenia napisów (a napisy powinny byc \"niezauwazalne\" - jak w kinie) no i ta \"zabojcza\" predkosc filmu troche denerwuje. Ale puscilem sobie w tle muzyczke z matrixa i jest spoko ;) Szkoda, ze nie robiles w ToonBoom Studio albo we Flashu, daloby sie latwo dodac dzwieki, jakis pseudo ruch ust, no i zajmowaloby 10 razy mniej.
Master Kiełbaster Napisano 28 Październik 2003 Autor Napisano 28 Październik 2003 We flashu bym to robil 10 x dluzej:(. Ale i tak sprobuje nastepna czesc tak zrobic :)
Sharp Napisano 29 Październik 2003 Napisano 29 Październik 2003 Hehe...fajne, z kilku textow niezle sie usmialem:D ...animacja sztywna nieco ale i tak fajnie sie oglada....fajnie byloby, gdybys nastepna czesc zrobil w 3d:D ..... pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 30 Październik 2003 Autor Napisano 30 Październik 2003 wierz mi ze nie fajnie :D
Yano Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Hehe, mi sie podoba. Fajny humor momentami [lol2] Robiliście to w Photoshopie?
Rekomendowane odpowiedzi