Gość wembzz Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 reflex i harry to zart ;) to musi byc zart ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 28 Luty 2007 Autor Share Napisano 28 Luty 2007 NO niemiałem innej ksiązki na składzie a ten refleks to wezne usune i dam wrsje bez niego i bez Harrego Pottera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 flara i harry totalnie odpadaj, ale to juz bylo. fajne krzeselka, ladne. spory szum. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 samping pada...a blat kuchenny za mocno odbija swiatlo, a tak to mi sie podoba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 ladne roslinki... Jezeli sam modelowales, to podaj przepis...;) Ogolnie przyjemna pracka, ale za jak dla mnie to za duzy szum jak na 9 h renderu... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 3 Marzec 2007 Autor Share Napisano 3 Marzec 2007 praca ląduje do galerii http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=508983#post508983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi