adek Napisano 8 Luty 2007 Napisano 8 Luty 2007 Joe Alter prezentuje bardzo ciekawy plugin dla 3ds max o nazwie LBrush. Na stronie znajdziecie filmy w formacie flash przedstawiające możliwości pluginu. Więcej: www.lbrush.com
vv3k70r Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 udalo sie to komus zainstalowac i odpalic? bo mnei cos nie wychodzi... wywalaja si ena tym biblioteki dynamiczne dla ukaldu odniesienia...
Levus Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 "biblioteki dynamiczne dla ukladu odniesienia..." rotfl:) czymkolwiek by one nie były:) Jak tam z lipsync'iem sprawa wygląda? Naprawdę dużo wygodniej niż zbrush+morpher?
Levus Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Aż też postawiłem i się wywaliło. vv3k70r, Kris_R -> a na jakim maxie? Bo mi na 8-ce siadło. Niech się wypowie ktoś komu poszło i na jakim maxie:p
vv3k70r Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 mi zdechlo wlasnie na osemce, walsnei na bibliotekach ladujacych wspolrzedne (max nei mogl stworzyc srodowiska, od tego wlasnie jest debuger zeby patrzec co sie dzieje, czasem mozna samemu poprawic) poki co to nie jest relejs tylko tak na czuaj rzucili zeby sprawdzic czy sie przyjmie... Zbrush mi nei wchodzi, jest zrobiony dla ufoludkow, co to wogole z aprogram ktorego menu nie zaczyna sie od FILE, EDIT...
Kris_R Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 No to sporo tych ufoludków na planecie Ziemia :) Bo ZBrush może wydawać się na początku trochę z marsa... ale jak już wejdzie to nie ma bata :)
vv3k70r Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 probowalem latac tym spodkiem, jest dla marsjan a siedzenei z instrukcja to zadne latanie... dlatego szukam czegos co rozumiem jak lata.. i Lbrush mi sie spodobal... tyle z enie lata ;( na marsjanina sie nei kwalifikuje, cale to zbrushowe myslenie nei wiaze mi sie w logiczna i intuicyjna calosc, nawet nei potrafie odtworzyc krok po kroku tego co robilem, sciana, powinno tam byc "nie dla zgredzikow"...
Rekomendowane odpowiedzi