Łukasz Misztela Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 witam:) to tak samo bede mial swa teczke:) pozdrawiam
Szantak Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 Widac, ze duzo pracy w to wlozyles, ale perspektywa kuleje niestety pozdro
yookeer Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 No widac duzy postep od ostatniego razu, co prawda dol sobie odposiles i dalej masz problem z rzeczami oblymi ale i tak jest lepiej! JoKeR
ferni Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 przejzalem kila twoich prac popracuj nad kóleczkali i perspektywa a bedzie szlo w dobrym kierunku troche mi nei bardzo pasuja takie wyswiechtane te rysunki ale cóz widocznie taki twój styl i zróznicuj troche kreske odpowiednio do powierzchni, i nie sadze zeby np to czrne kóleczko przy wlewie do czajnika byla az tak czrne tak samo zwruc uwage na kontrasty jakie sa cienie a jakie przedmioty bo napewno nie sa takie same Powiodzenia
Łukasz Misztela Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 "Szantak" moze i perspektywa sie sypie ale zabardzo tego nie widze mozesz wskazac co jest nie tak, jedynie to chyba raczka od czajnika moze robic taka jazde bo byla krzywa:) "yookeer" faktycznie dol juz odpadl:)bo tam jest draperja czego zabardzo nie lubie dzis bede szkicowal troszke by sie podszkolic:) "ferni" - "wyswiechtane" dlatego ze lubie cos realnego a raczej hiperrealnego:) pozdro dzieki za posty i kolejna praca "czosnek" format 20x18cm
Łukasz Misztela Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 hmm a ja dalej swoje:) "papryka" format 10x12cm akryl mile widziane jakies podowpowiedzi rady itp. :) pozdrawiam
miriam Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 nio, nio ładnie :D, widzę że się ostro za mazianie wziąłeś :] a mówiłeś że masz dość. Swoją drogą ładne warzywa. Pozdrawiam. :]
nicponim Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 papryczka fajna, garnki fajne,fajnie metal zlapany. Co do warzyw-nie pierdol przyzwoitego rysunku takim nudnym tlem-tło to 50% sukcesu na fajny rysunek. Papryczka ujdzie nawet z tym bialym ,chociaz mogles dodac jakis cien pod nia jezeli jak mowisz lubisz"real"bo latajacych papryczek to ja nie widzialem. Ale czosnku to ci nie podaruje-co to k#$*a za tło? Po co jakies białe szmery-bajery dookola? Rysujesz ,starasz sie a an koniec takie gnioto-tło walisz ktore czyni caly rysunek gniotem. Swoja droga płaski ten czosnek:p pozdro! PS no i cwiczyc elipski bo krzywe;]
Łukasz Misztela Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 miriam :) oj tak zabralem sie znow za malowanie:) nicponim hmm co do tego to ja tam widze jeden rysunek reszta to obrazy co do czosnku to biale cos wolol to sa upiny taka blonka wokol jak bys nie wiedzial a nie jakies "szmery bajery" co do tla to nie wymyslam z bani tylko maluje tak jak bylo i jest roznica miedzy rysowaniem a malowaniem :P
nicponim Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 No to cwicz cwicz cwicz,bo na tą "blonkę " czosnkową nie wyglada. i nie mow mi ze tlo bylo cale czarne- nie wime na czym to lezalo,ale na bank calutkie czarne nie bylo;/ Dzieki mistrzu za podpowiedz,odnosnie roznicy miedzy rysowaniem a malowaniem;]
Łukasz Misztela Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 hmm wlasnie tym sie rozni hiperrealizm od realizmu ze cwiczy sie malowanie ze zdjeci i wiekszosc koncowych prac jestt oparta na zdjeciach:) i to co maluje jest na podstawie fotek pozdrawiam:)
Łukasz Misztela Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 witam a ja dalej swoje:) farby akrylowe pozdrawiam :)
leszek_lenia Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 niezle malunki :)brakuje mi troche widocznych pociagniec pedzla.. no ale ja tam sie nie znam
yookeer Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Jezeli chcesz szczera krytyke to ogolnie plasko i gluche kolory! JoKeR
Łukasz Misztela Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 hmm a ja dalej:) cos widze ze Cienko mi to leci bo malo postow:)i zawsze jest jakies ale:) teraz akryl format 10x10cm
ledyr Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 łukasz, to wszystko twoje?! :) niezle ci skill skoczył gratulacje! :D
Mr Pank Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 kurde, co wy z tymi owocami...? Jak akrylek to spoko
Łukasz Misztela Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 ledyr dzieki Mr Pank - akryl akryl:) a dlaczego owoce hmm jakos tak :) dla odmiany draperja format 70x50cm sorki za jakosc fotki:(
rubberjam Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 podziwiam że rysujesz garnki, mnie się nigdy nie chciało... :> zmywać tez nie lubie. hhyyh..
prorok601 Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 Panie Łukaszu... ja z Panem juz rozmawialem i na zywo i na gg takze moje zdanie Pan znasz:) jeszcze bym proponowal troche format zwiększyc np to jabluszko nie 10x10 tylko 30x30 pozdrawiam
Łukasz Misztela Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 witam:) Panie Prorok601 tak tak znam znam:) moze jak sie przelame to zaczne smigac na takim formacje jak Ty:) a propo ta kobietka zielona na tym obrazie w pracowni jest niezla:) a ja dalej jade z koksem i staram sie nei dlubac tylko na czas kolo 4h taki akryl na plotnie format 38x29cm pozdrawiam
yookeer Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Tutaj proponuje sobie poogladac jak wyglada metal :) http://www.digart.pl/zoom/522508/martwa_natura.html JoKeR
Łukasz Misztela Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 hmm juz te prace kiedys widzialem:) i sa fajne a nie dopieszczalem detali bo nie moge mam od tego odejsc wiec robie szybsze prace walczac z kolorem hmm i ta martwa tymona jest spox ale znam lepszych wypasow:) http://img513.imageshack.us/img513/5540/77ns5.jpg http://img102.imageshack.us/img102/6946/76nu7.jpg hmm fajne oleje??:)
yookeer Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 Hmm czy ja wiem? Pogratulowac wytrwalosci pracy ze zdjeciem, tylko po co? :::Chociaz watpie, zeby to byly oleje masz moze wieksza reprodukce?::: JoKeR
leszek_lenia Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 toz to niemozliwe :D..zeby to byly oleje hmmm zarzuc wieksze rozdzialki...;)
Łukasz Misztela Napisano 29 Marzec 2007 Autor Napisano 29 Marzec 2007 czolem:) haha to sa oleje oleje na 100% trzeba znales takiego hiperrealiste jak Pedro Campos polecam:) yookeer czy warto ?? mysle ze tak :P a ja dalej z koksem:) jeszcze musze to dopracowac bo juz wiem co jest nie tak:) pozdrawiam
Gość Caspik Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 fajnie fajnie...ten mloteczek podoba mi sie najbardziej chociaz wydaje mi sie ze perspektywa sie troche zalamala w jego gornej czesci ;) tylko kurde nadal duzo brakuje do hiperrealizmu :( niestety ;/ ale spoko loko bedzie dobrze pozdro
Łukasz Misztela Napisano 30 Marzec 2007 Autor Napisano 30 Marzec 2007 Caspik narazie staram sie nie wchodzic w szczeguliki walcze z kolorem pozdro
Gość Caspik Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 no dobrze dobrze walcz z kolorem , tez mam z tym wielki problem ,jednak mysle ze co jak co, ale perspektywa to nie szczegolik a fundament calej pracy :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi