Napisano 10 Luty 200718 l w sumie moje pierwsze skończone autko 3dsmax, vray oceny 1-10 mile widziane kill me! pzdr!
Napisano 10 Luty 200718 l Miejscami jest krzywo np ramy od okien. Lusterko jakos nie wycentrowane (widac na renderze od tylu). Z przodu tez jakies wgniecenia pod swiatlami i szyba przednia dziwne odbicia ma. Material swiatel przednich do wymiany... Moja ocena to 4/10.
Napisano 10 Luty 200718 l strasznie nie równo, zwłaszcza w okolicach szyb a blacha nadaje się do klepania (i to długiego). poza tym mało szczegółów i nieciekawe materiały (zwłaszcza chrom) ale skończyłeś go i to się liczy :D ocenka 4-/10
Napisano 10 Luty 200718 l jak na pierwszy model to nieźle ale brak wnetrza auta a to bardzo ważna rzecz pozdrawiam
Napisano 10 Luty 200718 l materiały całkiem niezłe, gdyby model był lepszy to by ciekawie wyglądało, teraz troche plastelinowato 5/10
Napisano 10 Luty 200718 l Wyrównaj siatkę, żeby nie było takich kantów i, żeby było symetrycznie. Materiały też mnie nie przekonują. Oczy bolą od nierówności. Mogłeś na WIP'a wrzócić. Ale jak na pierwsze autko to w porządku. Ogólnie, to tak wyglądają początki. ;) Pozdr.