Napisano 11 Luty 200718 l Zacząłem sobie ostatnio tworzyc tytułowego wojownika, zaiste efekt nie bedzie powalający bo jakby nie było nie umiem jeszcze modelowac :P (choć coś tam skleic umiem). Na początek chciałbym pokazać Wam co już zrobiłem. Ukończyłem już projekt miecza [zapewne ulegnie zmianie jego skala] i przedstawia się on tak [jestem z tego mieczyka troszke dumny bo w końcu udało mi się oteksturować dziada :)]: I jeszcze mam taki koncepcik zbroi: To tyle na razie, co jakiś czas [tzn. kiedy go tylko będę miał będę umieszczał postępy, hmm trzymajta kciuki chopy zeby mi wyszło ;], bo jak dotąd tylko się wkurzam ze mi nie idzie :P.
Napisano 11 Luty 200718 l narazie mało tego... i tekstura raczej słaba i rozmyta... powodzenia i pozdro
Napisano 11 Luty 200718 l takie zaczynanie postaci od miecza i zbroi to hmmm...troche dziwne jest:) tex albo jest namalowana airbrushem w szopie albo uvmapy zwalone. W jednym miejscu widze tex ostrom, a reszta jest rozmyta Moze sprobuj najpierwdobrze otexturowac ten miecz? robiac takie rozmyte texy w ogole nie wykorzystujesz rozdzielczosci texturki