Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wrzucam pare zdjec, do tej pory publikowalem je w WiP ale teraz bede zamieszczal tutaj. Z gory przepraszam jesli jakies zdjecie juz pojawilo sie w WIP, ale nie pamietam dokladnie co publikowalem ;)

cukierkowo:

460824.jpg

pod napięciem:

347138.jpg

Syberia:

666251.jpg

high hopes:

627783.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mnie się najbardziej podoba trzecie i czwarte, co do widoku słupów elektrycznych to dośc ich mam koło domu i doprawdy nie stanowią dla mnie specjlanie ciekawego krajobrazu, szczególnie że cały krajobraz wokół szpecą. No cóż, takie są uroki mieszkania nieopodal rozdzielni :D

Napisano

Mnie również podoba się zdjęcie 2 i 3. czawrte natomiast było by fajne gdybyś przesuną nieco kadr, tak aby nada zdjęciu symetrii(poPSuj trochękadr to może też to zobaczysz)...

Napisano

Pierwsze zdjęcie faktycznie jest cukierkowe, ale zbyt jasne i wcale nie kojące. Ot, sobie kadr flory i fauny słonecznego dnia. ;-)

W drugim podoba mi się aranżacja, kolory, szczególnie ciemniejące niebo na górze. Ciekawie też wygląda słup, ale z drugiej strony.. nic się nie dzieje.

Natomiast Syberia jest i tajemnicza i fajnie stonowana i całościowo mi się podoba.

Ostatnie mimo że pionowy kadr - super.

Napisano

Ostatnia fotografia była by ciekawa gdyby nie centralna kompozycja. Spróbuj wywalić 3/4 nieba, które jest białą, wypaloną plamą i psuje zdjęcie.

Tory, postać, 1/4 nieba (tak nieco ponad linię drzew) i będzie superos

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Vorek- ostatnia fota byla totalnym spontanem, niepozowana, mial byc kadr poziomy ale nie bardzo widzialem potem jak to skadrowac i pociac zostal wiec pionowy. Co do nieba- to nie przepalenia tylko cholerna mgla ;) meczylem sie z nia jak nie wiem. Nie chce kadrowac zdjecia bo poucinam slupy i popsuje cala kompozycje.

Lukas8410- mam tez na codzien te slupy i klimaty industrialne ale je uwielbiam hehe ;)

dzieki za komenty

edit: jak kogos interesuje wiecej moich zdjec to tutaj link do galerii na digarcie http://wigglesfr.digart.pl/digarty/