Napisano 11 Luty 200718 l Wrzucam pare zdjec, do tej pory publikowalem je w WiP ale teraz bede zamieszczal tutaj. Z gory przepraszam jesli jakies zdjecie juz pojawilo sie w WIP, ale nie pamietam dokladnie co publikowalem ;) cukierkowo: pod napięciem: Syberia: high hopes:
Napisano 12 Luty 200718 l Mnie się najbardziej podoba trzecie i czwarte, co do widoku słupów elektrycznych to dośc ich mam koło domu i doprawdy nie stanowią dla mnie specjlanie ciekawego krajobrazu, szczególnie że cały krajobraz wokół szpecą. No cóż, takie są uroki mieszkania nieopodal rozdzielni :D
Napisano 12 Luty 200718 l Mnie również podoba się zdjęcie 2 i 3. czawrte natomiast było by fajne gdybyś przesuną nieco kadr, tak aby nada zdjęciu symetrii(poPSuj trochękadr to może też to zobaczysz)...
Napisano 12 Luty 200718 l Pierwsze zdjęcie faktycznie jest cukierkowe, ale zbyt jasne i wcale nie kojące. Ot, sobie kadr flory i fauny słonecznego dnia. ;-) W drugim podoba mi się aranżacja, kolory, szczególnie ciemniejące niebo na górze. Ciekawie też wygląda słup, ale z drugiej strony.. nic się nie dzieje. Natomiast Syberia jest i tajemnicza i fajnie stonowana i całościowo mi się podoba. Ostatnie mimo że pionowy kadr - super.
Napisano 12 Luty 200718 l Ostatnia fotografia była by ciekawa gdyby nie centralna kompozycja. Spróbuj wywalić 3/4 nieba, które jest białą, wypaloną plamą i psuje zdjęcie. Tory, postać, 1/4 nieba (tak nieco ponad linię drzew) i będzie superos Pozdrawiam
Napisano 13 Luty 200718 l Autor Vorek- ostatnia fota byla totalnym spontanem, niepozowana, mial byc kadr poziomy ale nie bardzo widzialem potem jak to skadrowac i pociac zostal wiec pionowy. Co do nieba- to nie przepalenia tylko cholerna mgla ;) meczylem sie z nia jak nie wiem. Nie chce kadrowac zdjecia bo poucinam slupy i popsuje cala kompozycje. Lukas8410- mam tez na codzien te slupy i klimaty industrialne ale je uwielbiam hehe ;) dzieki za komenty edit: jak kogos interesuje wiecej moich zdjec to tutaj link do galerii na digarcie http://wigglesfr.digart.pl/digarty/