fist Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 mam pytanko da sie moze zrobic taki toolbar jak byl w maxie 5 ( mam 8) ze byly takie zakladki i mozna bylo sobie wszystko wybrac elegancko
Shogun 3D Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Tak. Wchodzisz w customize i tam gmerasz. Tylko po co? Ustawienia domyślne tym się tylko różnią, ze po lewej masz w 8 pasek reactora, który - o ile reactora nie używasz - nalezy natychmiast wy... walić, żeby zrobić miejsce na windowsowy pasek zadań z autoukrywaniem, który bedąc po lewej w pionie nie będzie zasłaniał narzędzi takich jak time slider.
Shalivan Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Nie Shogun fistowi chodzi o ten denerwujący pasek z zakładkami i wielkimi ikonami . Create, modyfi itd.... słyszałem że w max 6 dało sie to włączyć ale jak sie nauczysz bez tego to i dla ciebie będzie lepiej. to naprawde zajmuje miejsce naekranie.
Shogun 3D Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Eeech... od pasków narzędzi jest drugi monitor, chłopaki. A i tak najlepiej jechać na skrótach...
Ania Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 nie wiem czy o to chodzi, ale spróbuj Customize => Preferences => General => UI Display => Use large toolbar buttons odkliknąć (powoduje to że ikonki będą mniejsze tak jak w poprzednich wersjach; chyba trzeba zrestartować maxa żeby zadziałało)
wharp Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 elou wiem o co Ci chodzi, ja zrobilem tak ze zapisalem ui z maxa 5 a potem przenioslem do maxa o wyzszym numerku :) zaladowalem i dziala :D
Rekomendowane odpowiedzi