fist Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 mam pytanko da sie moze zrobic taki toolbar jak byl w maxie 5 ( mam 8) ze byly takie zakladki i mozna bylo sobie wszystko wybrac elegancko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Tak. Wchodzisz w customize i tam gmerasz. Tylko po co? Ustawienia domyślne tym się tylko różnią, ze po lewej masz w 8 pasek reactora, który - o ile reactora nie używasz - nalezy natychmiast wy... walić, żeby zrobić miejsce na windowsowy pasek zadań z autoukrywaniem, który bedąc po lewej w pionie nie będzie zasłaniał narzędzi takich jak time slider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalivan Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Nie Shogun fistowi chodzi o ten denerwujący pasek z zakładkami i wielkimi ikonami . Create, modyfi itd.... słyszałem że w max 6 dało sie to włączyć ale jak sie nauczysz bez tego to i dla ciebie będzie lepiej. to naprawde zajmuje miejsce naekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Eeech... od pasków narzędzi jest drugi monitor, chłopaki. A i tak najlepiej jechać na skrótach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 nie wiem czy o to chodzi, ale spróbuj Customize => Preferences => General => UI Display => Use large toolbar buttons odkliknąć (powoduje to że ikonki będą mniejsze tak jak w poprzednich wersjach; chyba trzeba zrestartować maxa żeby zadziałało) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wharp Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 elou wiem o co Ci chodzi, ja zrobilem tak ze zapisalem ui z maxa 5 a potem przenioslem do maxa o wyzszym numerku :) zaladowalem i dziala :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts