Shalivan Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Hejah w przerwie od fizyki zaczołem modzić i kmnić z tym czymś. Narazie to jest połączenie chińskiego wieśniaka i japońskiego wojownika :P. Jak zrobie to powiem dokłądnie co to jest, bo koncepcje w czasie sie nawijają. Najogólniej chodziło żeby to coś miało jak najwięcej szmat na sobie :) i sie miesciło w limicie :). Jak ładnie skomentujecie to otexturuje :P :) mam nadzieje że bitwa sie nie skończyła jeszcze :)
Dziamka Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 rekawy i miecza ma Kochanie za duze :P chyba, ze to jakis demonowaty taki ;)
Shalivan Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 No właśnie nie wiem do konca czy chciałem zachować proporcje. To znaczy teraz widze że serio są zbyt wielkie, mimo tego że chciałem troszke przesadzić :), znajde kwilke, poprawie :)
arcade Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Nom, jakby opuścił ręce wzdłuż tułowia to sięgały by mu do kostek ;) A nie chcę mówić czemu faceci robią tak wielkie miecze swoim postaciom hjehje :D Z tym mieczem to żart, ręce bym poprawił, a tak ogólnie to wygląda to na bardzo detaliczny model jak na 360 tris... Wyciągnełeś limit na maxa, oby tak dalej :) pozdro Shali :)
Shalivan Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Zauważyłem że jeszcze tył trzeba dopracować, ale to już po przerobieniu drgań i efektu doplera ;)
Shogun 3D Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Shali, proponuję miecz wykonać na plane z alphą i wykorzystać trisy na dopieszczenie postaci. :)
Shalivan Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Co prawda to prawda, przydało by sie jeszcze z 20 rzucic na twarz i jeszcze na to sukno na rękawach.
arcade Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Alpha ma ten minus że zajmuje sporo miejsca na teksturze, a przy 128x128 trzeba już się z tym mocno liczyć - żeby miecz był mieczem a nie zbitkiem piskeli w kształcie piły ;) Tak więc przemyśl sprawę, zostało Ci jeszcze trochę trisów, więc nie musisz aż tak oszczędzać.
Shalivan Napisano 15 Luty 2007 Autor Napisano 15 Luty 2007 Myśle że skończyłem jak Shogun mi poskłada te wszystkie gify w 1 to je tu umieszcze. Bo niestety tylko maxa i szopa mam na kompie aktualnie. Już widze pare niedociągnięc np twarz słabo na texturce wyszła ale niestety czasu nie starcza...
Shogun 3D Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Ok, Shali. Zgodnie z ustaleniami wrzucam Twoje gify: Warrrrrrrior: oraz jego Masterrrrrrr: Gdybyś mi wysłał więcej klatek, to karuzela nie byłaby taka szybka...
Shalivan Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 Dzięki ci za poskładanie tego :). Troche szybko sie obracają, ale nie wiedziałem ze potrzeba więcej klatek. Postaram sie jeszcze wbić na bitwe ;)
Rekomendowane odpowiedzi