Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejah w przerwie od fizyki zaczołem modzić i kmnić z tym czymś. Narazie to jest połączenie chińskiego wieśniaka i japońskiego wojownika :P. Jak zrobie to powiem dokłądnie co to jest, bo koncepcje w czasie sie nawijają.

Najogólniej chodziło żeby to coś miało jak najwięcej szmat na sobie :) i sie miesciło w limicie :). Jak ładnie skomentujecie to otexturuje :P

chineseqlo6.jpg

:) mam nadzieje że bitwa sie nie skończyła jeszcze :)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

No właśnie nie wiem do konca czy chciałem zachować proporcje. To znaczy teraz widze że serio są zbyt wielkie, mimo tego że chciałem troszke przesadzić :), znajde kwilke, poprawie :)

Napisano

Nom, jakby opuścił ręce wzdłuż tułowia to sięgały by mu do kostek ;)

A nie chcę mówić czemu faceci robią tak wielkie miecze swoim postaciom hjehje :D

Z tym mieczem to żart, ręce bym poprawił, a tak ogólnie to wygląda to na bardzo detaliczny model jak na 360 tris... Wyciągnełeś limit na maxa, oby tak dalej :)

pozdro Shali :)

Napisano
  • Autor

Zauważyłem że jeszcze tył trzeba dopracować, ale to już po przerobieniu drgań i efektu doplera ;)

Napisano
  • Autor

Co prawda to prawda, przydało by sie jeszcze z 20 rzucic na twarz i jeszcze na to sukno na rękawach.

Napisano

Alpha ma ten minus że zajmuje sporo miejsca na teksturze, a przy 128x128 trzeba już się z tym mocno liczyć - żeby miecz był mieczem a nie zbitkiem piskeli w kształcie piły ;)

Tak więc przemyśl sprawę, zostało Ci jeszcze trochę trisów, więc nie musisz aż tak oszczędzać.

Napisano
  • Autor

Myśle że skończyłem jak Shogun mi poskłada te wszystkie gify w 1 to je tu umieszcze. Bo niestety tylko maxa i szopa mam na kompie aktualnie. Już widze pare niedociągnięc np twarz słabo na texturce wyszła ale niestety czasu nie starcza...

Napisano

Ok, Shali. Zgodnie z ustaleniami wrzucam Twoje gify:

Warrrrrrrior:

adeptpd7.gif

oraz jego Masterrrrrrr:

massstteerrxr6.gif

Gdybyś mi wysłał więcej klatek, to karuzela nie byłaby taka szybka...

Napisano
  • Autor

Dzięki ci za poskładanie tego :). Troche szybko sie obracają, ale nie wiedziałem ze potrzeba więcej klatek. Postaram sie jeszcze wbić na bitwe ;)

czineze0033au5.png

czineze0036tc1.png