Napisano 13 Luty 200718 l Hejah w przerwie od fizyki zaczołem modzić i kmnić z tym czymś. Narazie to jest połączenie chińskiego wieśniaka i japońskiego wojownika :P. Jak zrobie to powiem dokłądnie co to jest, bo koncepcje w czasie sie nawijają. Najogólniej chodziło żeby to coś miało jak najwięcej szmat na sobie :) i sie miesciło w limicie :). Jak ładnie skomentujecie to otexturuje :P :) mam nadzieje że bitwa sie nie skończyła jeszcze :)
Napisano 13 Luty 200718 l rekawy i miecza ma Kochanie za duze :P chyba, ze to jakis demonowaty taki ;)
Napisano 13 Luty 200718 l Autor No właśnie nie wiem do konca czy chciałem zachować proporcje. To znaczy teraz widze że serio są zbyt wielkie, mimo tego że chciałem troszke przesadzić :), znajde kwilke, poprawie :)
Napisano 14 Luty 200718 l Nom, jakby opuścił ręce wzdłuż tułowia to sięgały by mu do kostek ;) A nie chcę mówić czemu faceci robią tak wielkie miecze swoim postaciom hjehje :D Z tym mieczem to żart, ręce bym poprawił, a tak ogólnie to wygląda to na bardzo detaliczny model jak na 360 tris... Wyciągnełeś limit na maxa, oby tak dalej :) pozdro Shali :)
Napisano 14 Luty 200718 l Autor Zauważyłem że jeszcze tył trzeba dopracować, ale to już po przerobieniu drgań i efektu doplera ;)
Napisano 14 Luty 200718 l Shali, proponuję miecz wykonać na plane z alphą i wykorzystać trisy na dopieszczenie postaci. :)
Napisano 14 Luty 200718 l Autor Co prawda to prawda, przydało by sie jeszcze z 20 rzucic na twarz i jeszcze na to sukno na rękawach.
Napisano 14 Luty 200718 l Alpha ma ten minus że zajmuje sporo miejsca na teksturze, a przy 128x128 trzeba już się z tym mocno liczyć - żeby miecz był mieczem a nie zbitkiem piskeli w kształcie piły ;) Tak więc przemyśl sprawę, zostało Ci jeszcze trochę trisów, więc nie musisz aż tak oszczędzać.
Napisano 15 Luty 200718 l Autor Myśle że skończyłem jak Shogun mi poskłada te wszystkie gify w 1 to je tu umieszcze. Bo niestety tylko maxa i szopa mam na kompie aktualnie. Już widze pare niedociągnięc np twarz słabo na texturce wyszła ale niestety czasu nie starcza...
Napisano 16 Luty 200718 l Ok, Shali. Zgodnie z ustaleniami wrzucam Twoje gify: Warrrrrrrior: oraz jego Masterrrrrrr: Gdybyś mi wysłał więcej klatek, to karuzela nie byłaby taka szybka...
Napisano 16 Luty 200718 l Autor Dzięki ci za poskładanie tego :). Troche szybko sie obracają, ale nie wiedziałem ze potrzeba więcej klatek. Postaram sie jeszcze wbić na bitwe ;)