JackVasi Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 http://www.maxior.pl/?p=index&id=2042&6 - Bardzo prosze o instrukcje jak zrobic pierwszy z tych samolotow - LF-2. Zrobiłem wszystkie inne, a tego nie moge... a z kolegami se konkurs robimy (mini red-bull paper wings) na hali... prosze pomozcie!!!!!!!! Z góry dziekuje!
Knysha Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 A co w tym trudnego? Odtwarzaj animacje do przodu i do tylu, az skumasz jak zlozyc ;)
JackVasi Napisano 17 Luty 2007 Autor Napisano 17 Luty 2007 a probowales???? jak nie to Odtwarzaj animacje do przodu i do tylu, az zobaczysz ze to nie takie latwe! wtedy sprobuj sam go zlozyc i jak ci sie uda to mi odpisz co i jak! Ja od wczoraj probuje!
Knysha Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 Odtwarzalem - nie widze problemow w zlozeniu takiego modelu. BTW Nie bede go skladal, bo mi sie nie chce ;]
Dirk Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 A czytałeś komentarze? Jakbyś poczytał to wiedziałbyś, że wystarczy strzałki naciskać na klawiaturze, żeby step by step animacje zobaczyć.
JackVasi Napisano 17 Luty 2007 Autor Napisano 17 Luty 2007 Wiem że strzalki i odtwarzam s-b-s chyba 1000 raz i dochodze do momentu gdzie ten wystajacy dziubek na dol trzeba zgiac i w moim modelu sie nieda!
Kr3tz Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 sprobowalem i faktycznie przy tym dziobie nie da sie tak zrobic
Rekomendowane odpowiedzi