Napisano 17 Luty 200718 l http://www.maxior.pl/?p=index&id=2042&6 - Bardzo prosze o instrukcje jak zrobic pierwszy z tych samolotow - LF-2. Zrobiłem wszystkie inne, a tego nie moge... a z kolegami se konkurs robimy (mini red-bull paper wings) na hali... prosze pomozcie!!!!!!!! Z góry dziekuje!
Napisano 17 Luty 200718 l A co w tym trudnego? Odtwarzaj animacje do przodu i do tylu, az skumasz jak zlozyc ;)
Napisano 17 Luty 200718 l Autor a probowales???? jak nie to Odtwarzaj animacje do przodu i do tylu, az zobaczysz ze to nie takie latwe! wtedy sprobuj sam go zlozyc i jak ci sie uda to mi odpisz co i jak! Ja od wczoraj probuje!
Napisano 17 Luty 200718 l Odtwarzalem - nie widze problemow w zlozeniu takiego modelu. BTW Nie bede go skladal, bo mi sie nie chce ;]
Napisano 17 Luty 200718 l A czytałeś komentarze? Jakbyś poczytał to wiedziałbyś, że wystarczy strzałki naciskać na klawiaturze, żeby step by step animacje zobaczyć.
Napisano 17 Luty 200718 l Autor Wiem że strzalki i odtwarzam s-b-s chyba 1000 raz i dochodze do momentu gdzie ten wystajacy dziubek na dol trzeba zgiac i w moim modelu sie nieda!