mrys Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 To jedna z moich starszych prac. Miała być seria samolotów wraz z sylwetkami ich pilotów ale w skończyło się (póki co) na tym jednym. Pomyślałem, że jak już tu wysłałem Spitfire to niech ma do kompletu Hurricane :) [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 17 Luty 2007 Share Napisano 17 Luty 2007 Bardzo ładny Hurricane. Trochę żal że nie jakaś polska maszyna z 303, ale to by było chyba zbyt oczywiste ;). Na marginesie marzy mi się rendering Hurricana w nocnym kamuflażu. Ale ten też jest ok, po tych wszystkich Mustangach które musze oglądać na CGT :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 17 Luty 2007 Autor Share Napisano 17 Luty 2007 Prosisz i masz :) No to tak pośrednio: nocny Hurricane nie z 303 ale za to z pilotem Antonim Bedą za sterami ;) A do tego jeden z 303, ale pilotowany przez angielskiego pilota [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 .... przyjemnie się na to patrzy.... zachęcam do kontynuacji cyklu... Może P11c? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloqer Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 niezle wypas model. mogl bym zobaczyc cała eskadre w akcji. np 5 samolocikow ustawionych w klucz albo podczas jakiegos manewru. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Luty 2007 Share Napisano 18 Luty 2007 bardzo fajne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 fajna maszynka, niedługo to możesz zrobić niezłą bitwę z wszystkimi sprzętami jakie zrobiłeś... good job! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Lama Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Swietna sprawa , szczerze gratuluje. Rowniez chciałbym sie zabrac za lotnictwo ....... tylko ze jeszcze umiejetnosci mi brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Super Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stone Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 nice, sam myślę nad takimi w 3d bo od czasu do czasu coś takiego skleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi