Napisano 21 Luty 200718 l Firma Evermotion wypuściła nową płytę z serii Archinteriors. To już jedenasta płyta serii zawierającej gotowe sceny wizualizacyjne. Zachęcam do przejrzenia katalogu PDF. Zobacz - Archinteriors vol.11
Napisano 22 Luty 200718 l Już ktoś to napisął że Archinteriors traci na jakości. Panowie produkujecie masowo wizualizacje ale kosztem jakości. Nie powala, zakup jedynie uzupełniający kolekcję
Napisano 22 Luty 200718 l Mam odmienne zdanie!! Sadze ze jest to jedna z lepszych produkcji!!Durzy wpływ ma na to, kto się za to bierze, a konkretnie, jaka ekipa. Czytając wywiad ze everami doczytałem się ze macie architekta.. To nie rozumiem, czemu kopiują z gazet ( czasami chyba jakiś marny) pomieszczenia, a nie sami robią..? Amorze proponuję wypuścić edycję typu gold editio albo coś w tym stylu gdzie będzie Np. Z 5 wnętrz, osób, którzy naprawdę mają coś do powiedzenia w tym temacie i nie było by to pomieszczeń z jakiejś gazety i niezłożone z 4 ściana i paru modeli, wiadomo płytka by była droższa, ale sadzę, że z waszym marketingiem świetnie by się sprzedała i nikt by się nie odważył napisać ze robicie coś masowo,a do kolekcji by trafiła kolejna produkcja!! A iterios 11 uważam za bardzo udaną.Pozdrawiam.
Napisano 23 Marzec 200718 l Co prawda to prawda... Ta płytka jest po prostu przeciętna o ile nie słaba. Pomijając maksymalnie 3 sceny, reszta jest co najwyżej taka sobie. Ustawiony stół i na nim kilka przedmiotów? Ja bym nie wydał na to kilku stówek.