Napisano 22 Luty 200718 l taki sobie pokoik... Czas pracy 1 dzien a w nocy render ... to chyba jest speed ;P fotel moj, lampa tez, ksiazki i te patyki w wazoniez z neta
Napisano 22 Luty 200718 l a nie lepiej przenieść to do wipa? ogólny zarys sceny jest, więc dopracuj materiały i światło. teraz to tak chyba do "Renderów testowych..." się nadaje :] czcionka i ramka niestety paskudna :] Pozdrawiam
Napisano 22 Luty 200718 l te książki wyglądają zbyt sztucznie, szczególnie ta na podłodze, dywaniku. Psują widok, weź je ładnie otexturuj :) Scenka nawet ładna, no ale zbyt mało itemów
Napisano 22 Luty 200718 l Autor materiały dopasowane, swiatło dopasowane... ramka i czcionka mi pasuje :] p.s. czas teraz na exterior ....
Napisano 22 Luty 200718 l jak zrobiles ta lampe z prawej strony ? nie wiem w czy oswietlales ale to jakas tekstura + materiał typu v-ray light?
Napisano 22 Luty 200718 l pracka przyjemna dla oka, baardzo podoba mi sie lampa :) jednak niektore materialy mozna by dopracowac, heh no ale 9 godzin, to bardzo dobry wynik :D
Napisano 22 Luty 200718 l zgadzam sie lapma wyszla najefektowniej i rozniez mialbym ochote zapoznac sie z ust materialu-wedlug mnie do poprawy troszke plaskikowy material fotela.Niezle prezentuje sie szafa w tle po pawej
Napisano 22 Luty 200718 l Autor eh wszytko chcecie gotowe ;P sory chodziło mi o 2side mtl ;P i w front/back sobie ustwaiasz vrMtl z jakims jpg, to wszystko,