ReflectVision Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 pojechales z detalem, bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Ibanez Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Ja tobie wspolczuje, osatnim razem to tez mi pare istot odeszlo i ktos jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 ...a jaszukam tej kompozycji ;) - wy znalezliscie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 ? Jakiej kompozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 ? Jakiej kompozycji? Nie wiesz jakiej? ...ja też nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 oooo :D ktos to rozszyfruje ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Swietnie zrobione, najbardziej fajnie wygladaja szczegoly no i ogolnie cala kompozycja[...] ...o t mi chodzilo ;) dlatego zaczolem kompozycji szukac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maritim Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 no witaj poraszek :) dawno nie zagladalem wogole na forum, co tam u ciebie. jakis czas temu tez wzialem sie za modelik tez i zila :) nie dokonczylem go jak zwykle, utknalem na rozkladaniu uv - łek i robieniu textur. pozdrawiam, orzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Yo orzech :) Faktycznie txt prosi sie o dopieszczenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 :o Bardzo fajny modelik Orzech. Ale gravediggera zrobiles z tego tematu lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi