pionix Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Robiłem ostatnio dość szybką (baaardzo krótki termin) wizualizację projektu wnętrza mieszkania z dwoma łazienkami. Modele "siedzisk" - Evermotion Podziękowanie dla piotr_forkasiewicz'a za przygotowanie modelu wstępnego bez którego bym się nie wyrobił w czasie :) Projekt: Barbara Chowańska Najwer 3d MAX9 + VRay 1.5 + odrobina Photoshopa Zachęcam do wyrażania opinii :)
chudy Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 to mieszkanie nie ma wogóle okien?? na renderach wydaje się, że widać większość tego rendera a okien ni ma ;]
pionix Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 chudy - to mieszkanie ma tylko dwa okna na scianie której (jako jedynej) akurat nie widać bo jest nieciekawa :)
Damian! Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 rendery ladne, jesli mowisz ze to był speed to nawet bardzo ladne, natomiast projekt nie podoba mi sie taka castorama troche...
Winkiel Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Zgadzam się że nic tutaj odkrywczego nie ma. Ale dobry projekt często = się zadowolony inwestor. I to jest najważniejsze. Mam tylko pytanie, w hollu jest jakaś otwarta szafa ?
Winkiel Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Trzeba walczyć o IDEAŁY. Popieram. A w Polsce to rzeczywiście jakoś słabo jest. Banały.
Rekomendowane odpowiedzi