Napisano 26 Luty 200718 l Robiłem ostatnio dość szybką (baaardzo krótki termin) wizualizację projektu wnętrza mieszkania z dwoma łazienkami. Modele "siedzisk" - Evermotion Podziękowanie dla piotr_forkasiewicz'a za przygotowanie modelu wstępnego bez którego bym się nie wyrobił w czasie :) Projekt: Barbara Chowańska Najwer 3d MAX9 + VRay 1.5 + odrobina Photoshopa Zachęcam do wyrażania opinii :)
Napisano 26 Luty 200718 l to mieszkanie nie ma wogóle okien?? na renderach wydaje się, że widać większość tego rendera a okien ni ma ;]
Napisano 26 Luty 200718 l Autor chudy - to mieszkanie ma tylko dwa okna na scianie której (jako jedynej) akurat nie widać bo jest nieciekawa :)
Napisano 1 Marzec 200718 l rendery ladne, jesli mowisz ze to był speed to nawet bardzo ladne, natomiast projekt nie podoba mi sie taka castorama troche...
Napisano 3 Marzec 200718 l Zgadzam się że nic tutaj odkrywczego nie ma. Ale dobry projekt często = się zadowolony inwestor. I to jest najważniejsze. Mam tylko pytanie, w hollu jest jakaś otwarta szafa ?
Napisano 5 Marzec 200718 l Trzeba walczyć o IDEAŁY. Popieram. A w Polsce to rzeczywiście jakoś słabo jest. Banały.