adek Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Za nami 79. ceremonia rozdania Oscarów. W najbardziej interesujących nas kategoriach triumfowały filmy: "Happy Feet: Tupot małych stóp" (kategoria Najlepszy film animowany), "Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka" (Najlepsze efekty specjalne). Natomiast statuetkę w kategorii najlepszego animowanego filmu krótkometrażowego zdobył "The Danish Poet".
Gordy Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Porażka. Wygrała infiltracja. Ten film do pięt nie dorasta Pierwowzorowi. No cóż. Takie życie.
DraB Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 A mnie sie podobał, ale chyba jednak na Oskara nie zasłużyl ;) Cieszę się, że za efekty Oskara dostali "Piraci".
Kawka Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 BRAWO BRAWO BRAWO Nareszcie Oscar dla ILM za PIRATÓW Z KARAIBÓW 2 po latach nominacji. Należało sie chłopakom :p Odwalili naprawdę niezłą robotę z tym Imocap. Davy Jones i jego drużyna wygladają niesamowicie. A i reszta efektów w tej produkcji to dzieło. Ciekawe czym zaskoczą w trójce he,he :D
yookeer Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 No mi sie infiltracja podoba :0, ale pierwowzoru ine znam ;) za to nie wiem jakim cudem "The Danish Poet" dostal osckarka? JoKeR
.jacek Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 A co z Pan's Labyrinth? Tez dostalo oskara, a nawet chyba 3 - z tego co wiem to pracowali przy nim 'nasi':) czyli Grzegorz Jonkajtys, a wy o infiltracji i stupocie malych stop:P pff
Gość Klibrion Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Całkowitą poraszką jest "The Danish Poet" !! Nie wiem jak (delikatnie mówiąc) takie gów** mogło wygrać :/ Po prostu wierzyć sie nie chce !!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi