Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Za nami 79. ceremonia rozdania Oscarów. W najbardziej interesujących nas kategoriach triumfowały filmy: "Happy Feet: Tupot małych stóp" (kategoria Najlepszy film animowany), "Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka" (Najlepsze efekty specjalne). Natomiast statuetkę w kategorii najlepszego animowanego filmu krótkometrażowego zdobył "The Danish Poet".

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Porażka. Wygrała infiltracja. Ten film do pięt nie dorasta Pierwowzorowi. No cóż. Takie życie.

Napisano

A mnie sie podobał, ale chyba jednak na Oskara nie zasłużyl ;)

Cieszę się, że za efekty Oskara dostali "Piraci".

Napisano

BRAWO BRAWO BRAWO

Nareszcie Oscar dla ILM za PIRATÓW Z KARAIBÓW 2 po latach nominacji. Należało sie chłopakom :p

Odwalili naprawdę niezłą robotę z tym Imocap. Davy Jones i jego drużyna wygladają niesamowicie. A i reszta efektów w tej produkcji to dzieło. Ciekawe czym zaskoczą w trójce he,he :D

Napisano

No mi sie infiltracja podoba :0, ale pierwowzoru ine znam ;) za to nie wiem jakim cudem "The Danish Poet" dostal osckarka?

JoKeR

Napisano

A co z Pan's Labyrinth? Tez dostalo oskara, a nawet chyba 3 - z tego co wiem to pracowali przy nim 'nasi':) czyli Grzegorz Jonkajtys, a wy o infiltracji i stupocie malych stop:P pff

Napisano

Całkowitą poraszką jest "The Danish Poet" !!

Nie wiem jak (delikatnie mówiąc) takie gów** mogło wygrać :/

Po prostu wierzyć sie nie chce !!!!!!!!!