Fr3d3k Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 nie wiem czy trafilem z działem...pytanie raczej nie zwiazane bezposrednio z cg : Wie ktos moze czy da sie ..a jak sie da to jak ...zrobic by miec jednoczesnie dwa kursory ? ..tzn lewą reka obslugiwac mysz, prawa ..tablet czy druga mysz...etc pozdr e: sporo sie naczytalem juz, i wszedzie pisza ze z poziomu windows jest to niewykonalne ;/ No ale moze tutaj znajdzie sie ktos komu sie udało ...
illy Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 kiedys w the settlers mozna bylo grac na 2 myszki :)
3grosze Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 no z windy chyba faktycznie małoprawdopodobne kiedyś grałem z kumplem w settlersów na dwie mychy na podzielonym ekranie jedna na com 1 druga na com 2 i działało także prawdopodobnie nie chodzi o sprzęt ino o soft a z tego co wiem winda nie puści takiej akcji "niestety" niestety w cydzysłowie capłem, bo niezbyt czaję do czego coś takiego mogłobybyć potrzebne dla mnie to przerost formy nad treścią skróty klawiszowe robią ha :] illy :] ciut szybszy :]
Orangegraphics Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 w Dosie na 100% dało siębo grałem w volleyballa na dwie myszki, jedna ja jedna kumpel i cały wieczór out:D Gdzieś kiedyś czytałem że sterowniki myszki i obsługa siedzą gdzieś głęboko w indowsie, dlatego też myszka jako jedna z niewielu rzeczy nie wysiada nawet jeśli jedyne co po włączeniu kompa możemy robić to własnie nią ruszać po czarnym ekranie;] tak więc będzie ciężko...
illy Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 sens istnienia windowsa to magistrala kursora hehehe
Fr3d3k Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 Gavreel dzieki bardzo..o to chodzilo... troche sie nameczylem zeby to wogule zadzialalo...ale cos tam śmiga jeszcze daleko temu do ideału ale podstawa juz jest. dzieki jeszcze raz! pozdr SCREEN
oskar_h Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 hehe :) no wlasnie Fr3d3k umiesz pracowac na dwie rece ??;)
Rekomendowane odpowiedzi