Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam. moja ostatnia praca. kuchnia z salonem.

soft: 3d studio max 9, Mental Ray 3.5, PS

ap1fdo9.jpg

ap2faosk1.jpg

każdy render gdzieś 6-7 godzin. nie są to wszystkie ujęcia, ale niestety nie moge sobie pozwolić żeby komputera nie mieć na tak długo ;]. oczywiście w miare możliwości sukcesywnie zrobie reszte renderów.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 5,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pomysł był dobry, kolorystyka dyskusyjna ale niektóre modele jak i materiały... no cóż. sporo do poprawki. min materiał: frontów szafek jak i mlecznej szyby.

na ścianie widzę błedy GI (plamy), chyba,że to celowy noise maxowy.

design raczej minie podchodzi. widziałbym tam raczej jakiś stół, krzesła po prostu jadalnię zamiast sofy. i nie mam pojęcia skąd pada światło :)

jeszcze jedna rada co do frontów szafek: strasznie monotonnie to wygląda. same drzwiczki i nic więcej. textura się powtarza co niezbyt fajnie wyglada w takim zestawieniu. proponowałbym rozwiązanie pośrednie: dodaj szuflady i szersze drzwiczki pod zlewozmywakiem. pod kuchenką proponowałbym jednak piekarnik - sporo urozmaici w wyglądzie kuchni.

lampy mi się podobają :) są takie delikatne i jedwabiste. jesli to materiał to współczuję mieszkańcom podczas corocznego czyszczenia kloszy :)

ogólnie fajnie ale jest kilka sporych niedociągnięć...

Pozdrawiam

Napisano

fajny materiał kocyka. Design (jęsli można tak nazwać) nie podoba mi się, a ta lodówka to wygląda jakby została po poprzednim właścicielu i czeka przy drzwiach na wyrzucenie. Rendery nie powalają ale mogą być.

Napisano

lodówka fajna:) tylko bo swiatło, materiały mi sie nie podobają, ale modele ok;)

Napisano

Jak dla mnie zbyt jaskrawe kolorki i ich spasowanie, ale to rzecz gustu. Jakos tak ciasno.....

p.s. widze, ze masz ten sam katolog BRW co ja...:)

pozdro

Napisano

Witam!!

mi sie srednio podoba, ciekawi mnie inna rzecz czemu tak dlugo sie to renderowalo ? przeciez takie cos to max 1h choc nawet i 0,5h powinien render trwac :)

pozdro

Napisano

materialy kiepskie, kompozycja tez raczej slaba, modele hmmm... tez rzad szapek na I renderze nie bardzo...

pozdr.

Napisano
  • Autor

dzięki wszystkim za komentarze ;]

jest to moja pierwsza wizka w życiu, więc mam nadzieje, że następne będą lepsze. to był dla mnie jeden wielki poligon doświadczalny.

tweety na ścianie to błędy GI. co do monotonności to w sumie moge się zgodzić. ;]

nielot sam chciałbym wiedzieć czemu :P w pewnym momencie musiałem coś przekombinować z ustawieniami ;]

siwy za materiał koca podziękuj LISowi. to według jego receptury ;]

ja w sumie też podziękuje. DZIĘ KU JE :P

George82 taaaa ten katalog BRW :P

Tomuś mi się też ta lodówka podoba, jeszcze ładniej czarna wygląda. chciałbym taką mieć. szkoda, że taka droooga

Napisano

Mnie odrzuca głównie kolorystyka pracy i to bardzo, dlatego też o reszcie pisać nie będę ;P

Napisano

kompozycja koloru fajna zielono - brazowa. choc czerwony sejf psuje calosc ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.