chudy Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 witam. moja ostatnia praca. kuchnia z salonem. soft: 3d studio max 9, Mental Ray 3.5, PS każdy render gdzieś 6-7 godzin. nie są to wszystkie ujęcia, ale niestety nie moge sobie pozwolić żeby komputera nie mieć na tak długo ;]. oczywiście w miare możliwości sukcesywnie zrobie reszte renderów.
tweety Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 pomysł był dobry, kolorystyka dyskusyjna ale niektóre modele jak i materiały... no cóż. sporo do poprawki. min materiał: frontów szafek jak i mlecznej szyby. na ścianie widzę błedy GI (plamy), chyba,że to celowy noise maxowy. design raczej minie podchodzi. widziałbym tam raczej jakiś stół, krzesła po prostu jadalnię zamiast sofy. i nie mam pojęcia skąd pada światło :) jeszcze jedna rada co do frontów szafek: strasznie monotonnie to wygląda. same drzwiczki i nic więcej. textura się powtarza co niezbyt fajnie wyglada w takim zestawieniu. proponowałbym rozwiązanie pośrednie: dodaj szuflady i szersze drzwiczki pod zlewozmywakiem. pod kuchenką proponowałbym jednak piekarnik - sporo urozmaici w wyglądzie kuchni. lampy mi się podobają :) są takie delikatne i jedwabiste. jesli to materiał to współczuję mieszkańcom podczas corocznego czyszczenia kloszy :) ogólnie fajnie ale jest kilka sporych niedociągnięć... Pozdrawiam
siwy Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 fajny materiał kocyka. Design (jęsli można tak nazwać) nie podoba mi się, a ta lodówka to wygląda jakby została po poprzednim właścicielu i czeka przy drzwiach na wyrzucenie. Rendery nie powalają ale mogą być.
!Ewert Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 lodówka fajna:) tylko bo swiatło, materiały mi sie nie podobają, ale modele ok;)
Gość George82 Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Jak dla mnie zbyt jaskrawe kolorki i ich spasowanie, ale to rzecz gustu. Jakos tak ciasno..... p.s. widze, ze masz ten sam katolog BRW co ja...:) pozdro
nielot007 Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Witam!! mi sie srednio podoba, ciekawi mnie inna rzecz czemu tak dlugo sie to renderowalo ? przeciez takie cos to max 1h choc nawet i 0,5h powinien render trwac :) pozdro
tadzio Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 materialy kiepskie, kompozycja tez raczej slaba, modele hmmm... tez rzad szapek na I renderze nie bardzo... pozdr.
chudy Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 dzięki wszystkim za komentarze ;] jest to moja pierwsza wizka w życiu, więc mam nadzieje, że następne będą lepsze. to był dla mnie jeden wielki poligon doświadczalny. tweety na ścianie to błędy GI. co do monotonności to w sumie moge się zgodzić. ;] nielot sam chciałbym wiedzieć czemu :P w pewnym momencie musiałem coś przekombinować z ustawieniami ;] siwy za materiał koca podziękuj LISowi. to według jego receptury ;] ja w sumie też podziękuje. DZIĘ KU JE :P George82 taaaa ten katalog BRW :P Tomuś mi się też ta lodówka podoba, jeszcze ładniej czarna wygląda. chciałbym taką mieć. szkoda, że taka droooga
Gość obo Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Mnie odrzuca głównie kolorystyka pracy i to bardzo, dlatego też o reszcie pisać nie będę ;P
sloqer Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 kompozycja koloru fajna zielono - brazowa. choc czerwony sejf psuje calosc ;)
Rekomendowane odpowiedzi