chudy Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 witam. moja ostatnia praca. kuchnia z salonem. soft: 3d studio max 9, Mental Ray 3.5, PS każdy render gdzieś 6-7 godzin. nie są to wszystkie ujęcia, ale niestety nie moge sobie pozwolić żeby komputera nie mieć na tak długo ;]. oczywiście w miare możliwości sukcesywnie zrobie reszte renderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 pomysł był dobry, kolorystyka dyskusyjna ale niektóre modele jak i materiały... no cóż. sporo do poprawki. min materiał: frontów szafek jak i mlecznej szyby. na ścianie widzę błedy GI (plamy), chyba,że to celowy noise maxowy. design raczej minie podchodzi. widziałbym tam raczej jakiś stół, krzesła po prostu jadalnię zamiast sofy. i nie mam pojęcia skąd pada światło :) jeszcze jedna rada co do frontów szafek: strasznie monotonnie to wygląda. same drzwiczki i nic więcej. textura się powtarza co niezbyt fajnie wyglada w takim zestawieniu. proponowałbym rozwiązanie pośrednie: dodaj szuflady i szersze drzwiczki pod zlewozmywakiem. pod kuchenką proponowałbym jednak piekarnik - sporo urozmaici w wyglądzie kuchni. lampy mi się podobają :) są takie delikatne i jedwabiste. jesli to materiał to współczuję mieszkańcom podczas corocznego czyszczenia kloszy :) ogólnie fajnie ale jest kilka sporych niedociągnięć... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 fajny materiał kocyka. Design (jęsli można tak nazwać) nie podoba mi się, a ta lodówka to wygląda jakby została po poprzednim właścicielu i czeka przy drzwiach na wyrzucenie. Rendery nie powalają ale mogą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 lodówka fajna:) tylko bo swiatło, materiały mi sie nie podobają, ale modele ok;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Jak dla mnie zbyt jaskrawe kolorki i ich spasowanie, ale to rzecz gustu. Jakos tak ciasno..... p.s. widze, ze masz ten sam katolog BRW co ja...:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Witam!! mi sie srednio podoba, ciekawi mnie inna rzecz czemu tak dlugo sie to renderowalo ? przeciez takie cos to max 1h choc nawet i 0,5h powinien render trwac :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 materialy kiepskie, kompozycja tez raczej slaba, modele hmmm... tez rzad szapek na I renderze nie bardzo... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 1 Marzec 2007 Autor Share Napisano 1 Marzec 2007 dzięki wszystkim za komentarze ;] jest to moja pierwsza wizka w życiu, więc mam nadzieje, że następne będą lepsze. to był dla mnie jeden wielki poligon doświadczalny. tweety na ścianie to błędy GI. co do monotonności to w sumie moge się zgodzić. ;] nielot sam chciałbym wiedzieć czemu :P w pewnym momencie musiałem coś przekombinować z ustawieniami ;] siwy za materiał koca podziękuj LISowi. to według jego receptury ;] ja w sumie też podziękuje. DZIĘ KU JE :P George82 taaaa ten katalog BRW :P Tomuś mi się też ta lodówka podoba, jeszcze ładniej czarna wygląda. chciałbym taką mieć. szkoda, że taka droooga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Mnie odrzuca głównie kolorystyka pracy i to bardzo, dlatego też o reszcie pisać nie będę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloqer Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 kompozycja koloru fajna zielono - brazowa. choc czerwony sejf psuje calosc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 brzydkie gi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi