Bobby_digital Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 Czesc :) planuje zrobic cala postac i potem ja zanimowac :) narazie glowa tylko.... to z glowy robie takze jeszczee nie wiem czy bedzie gruby czy chudy czy przypakowany :) zalezy jak mi sie beda edgesy ukladac :) mam nadzieje ze sie wam spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedi-killer Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 mi sie bardzo podoba :) co by tu muwic duzo :D jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 naprawde ladniutki:) powinien byc \"brzuchaczem\":P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 No no...niezla glowka...jakbym mial sie doczepic to tylko do uszów...popracuj nad nimi... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 Bardzo fajny :). Nie podobają mi się jedynie te zmarszczki pod oczami. Są trochę za ostre. Wydaję mi się, że powinien być to przygarbiony i chudy człowieczek z obwisłym brzuchem. [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 brzucho duze powinno byc i wlesla klata...:) chudy, zgarbiony z duzym brzuchem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedi-killer Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 duzy nos i chyba czysty bo mu nic nie wycieka :D modelik swietny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 fajny stworek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 :) ok dzieki za wszystkie wskazowki :) na poczatku mialem go zrobic przypakowanego tluscioszka ale przypakowanie do tej twarzy raczej nie bedzie pasowac wiec macie racje, a brzucho bedzie obowiazkowo :) zobaczymy jak pojdzie bo jeszcze nie modelowalem nigdy calej postaci:) a glowke jeszcze poprawie napewno prosze sie o to nie martwic ;) hehe aaaa i pomyslelibyscie na imieniem dla niego ;) ehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 moze august;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedi-killer Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 imie hmmm..... stuard (czyt. stjułard :) lub norman :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 hmm no super super, tylko uszy do poprawy jak powiedzial wczesniej pablo, pozzatym galki oczne dopasuj bardizej do oczodolow :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedi-killer Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 ale przeciez to stworek nie czlowiek to nie jest realne czyli uszy i reszta som ok nie ma nic do zarzucenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 wiem ze to stworek ale czy usta nie powinny byc troszke wyzej ? wydaje mi sie ze lepiej by to wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 No nie wiem sam, zmiany ktore proponujecie zmierzają w strone tego ze bedzie on coraz bardziej ludzki a w sumie wprowadzałem je po to zeby wlasnie tak nie było. oczy, usta, nos i czaszka mi sie podobaja, no a te nieszczesne uszy troche mniej ale powiedzmy ze jeszcze cos z nimi zrobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 Moje skromne zdanie jest takie: nie zmieniaj nic w ty m co już jest dodaj mu fajną ala Einstein czuprynę ołówek za ucho brudny fartuszek i nazwij go Torsten :D Postać widział bym jako mizernego liliputka, no ale to twój koncept i zrób jak uważasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedi-killer Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 no wlosy typu moje ostatnie by sie przydaly :D chcialem zrobic potwora a wyszedl czlowiek (total brzydal, stalowe zęby, włosy no comments, oczy ladne, nos i usta takie sobie) A i nie zmieniaj nic :) bo wsztstko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 Ja bym tylko wygładził troszkę zmarszczki. Są zbyt ostre. Powinny być bardziej poddane grawitacji. NIe zwyczajnie odstające od kości tylko lekko opadające. No chyba, że to się będzie działo przy grawitacji zerowej. Czekam na resztę ciała. P.S. Torsten najbardziej mi się podoba. Biały kitel poplamiony czerownymi plamami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 13 Listopad 2003 Autor Share Napisano 13 Listopad 2003 Torsten dobre :) hehe zmarszczki porawilem juz , update zamieszce jak zrobie juz cale cialo, narazie brakuje rak i nog :) dluga droga jeszcze... dzieki za komentzarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 torsten w kitlu poplamionym krwia bedie git:) on ma taki poczciwy ten ryj...:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2003 noi jak ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 No no. Modelowanie na wysokim poziomie. Osobiscie wyobrazalem sobie go nizszego,to chyba kwestia gustu. W jakiej konwencji chcesz go utrzymac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 fajnie, ladny model...tak.... (ps, ja go widze w stroju yody (byla literowka drobna [lol2]) ze star wars(nie wiem czemu ale jakos mi sie skojarzylo :D)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l_lewandowski Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Witam! Modeling faktycznie swietny. ...tylko ja tez bym go inaczej widzial - dla mnie powinien byc taki jak, hmm... yoda! [lol2] Fajno! Fajno! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2003 tylko byscie chwalili a gdzie krytyka ? :D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Originally posted by Bobby_digital tylko byscie chwalili a gdzie krytyka ? :D;) ja nie mamc zego (albo sie nie znam :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Powiem tak...jesli na glwie ma tyle zmarszcezk...to dalczego na ciele tylu nie ma? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2003 bo nie jestem masochistą:) dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 heh...no ale to dziwnie wyglada :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 A mnie ten dziadek pasuje na byłego boksera...mógłby być z lekkim brzuszkiem, \"ścięgniście\" przypakowany i zgarbiony....w białej podkoszulce...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Tez dobry pomysl ;:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi