Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siemacie,

wstalem (to juz) wczoraj rano i pomyslem lodke wartoby zrobic. to jest tu to, co wykombinowalem dzis w chwilach wolnych. jest to brytyjski his majesty yacht chatham, stateczek zbudowany w 1741 roku, na wykalaczki zas przerobiony w roku 1867, co jak latwo policzyc (na kalkulatorze) daje nam okolo ponad 100 lat, a pamietajmy tez, ze statek drewniany bez przerwy pozostajacy w wodzie nie ma latwo. robi wrazenie (przynajmniej na mnie).

pozdrawiam trzymajcie sie i badzcie czujni, howgh powiedzialem!

h2ly1.jpg

h1tk7.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mało wdzięcznie wygląda łajba z gołym brzuchem :)

A sam model wygląda raczej łok. Te okienka z widokiem na dolny pokład wydają się być przekrzywione , ale może tak mają.

Napisano

render zrobiłeś w max-ie czy... no właśnie w czym? :) Fajnie to wygląda chociaż koniec pracy na pewno zrobi większe wrażenie :) i właśnie na ten koniec poczekam :)

Napisano

Pomysł ciekawy i wykonanie bardzo mnie sie podoba!Możesz zarzucić jakimiś refkami?

POzdro i powodzenia!

Napisano
  • Autor

render robił moj kumpel, ksywke ma wirej, niektórzy wołają na niego też fałrej, a działa pod 3ds :)

powoli do przodu :)

a tu refka, model drewniany, ja jednak opieram sie na innym ipracowaniu, stad mozliwe delikatne rozbieznosci ;) http://gallery.drydockmodels.com/album357

h4sz4.jpg

h5hb0.jpg

h6sx1.jpg

Napisano

Mi się bardzo podoba, zawsze chciałem zbudować żaglowca ale jakoś się nie zabrałem, czekam na kolejny update.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

dzieki :)

siaty. jak widac, zaraz podniesie sie krzyk, ze wiekszosc to przerobione primitivesy. niech krzycza :)

siata1jk8.jpg

siata2oh7.jpg

siata3pd2.jpg

siata4ib3.jpg