Napisano 3 Marzec 200718 l siemacie, wstalem (to juz) wczoraj rano i pomyslem lodke wartoby zrobic. to jest tu to, co wykombinowalem dzis w chwilach wolnych. jest to brytyjski his majesty yacht chatham, stateczek zbudowany w 1741 roku, na wykalaczki zas przerobiony w roku 1867, co jak latwo policzyc (na kalkulatorze) daje nam okolo ponad 100 lat, a pamietajmy tez, ze statek drewniany bez przerwy pozostajacy w wodzie nie ma latwo. robi wrazenie (przynajmniej na mnie). pozdrawiam trzymajcie sie i badzcie czujni, howgh powiedzialem!
Napisano 4 Marzec 200718 l mało wdzięcznie wygląda łajba z gołym brzuchem :) A sam model wygląda raczej łok. Te okienka z widokiem na dolny pokład wydają się być przekrzywione , ale może tak mają.
Napisano 5 Marzec 200718 l render zrobiłeś w max-ie czy... no właśnie w czym? :) Fajnie to wygląda chociaż koniec pracy na pewno zrobi większe wrażenie :) i właśnie na ten koniec poczekam :)
Napisano 5 Marzec 200718 l Pomysł ciekawy i wykonanie bardzo mnie sie podoba!Możesz zarzucić jakimiś refkami? POzdro i powodzenia!
Napisano 5 Marzec 200718 l Autor render robił moj kumpel, ksywke ma wirej, niektórzy wołają na niego też fałrej, a działa pod 3ds :) powoli do przodu :) a tu refka, model drewniany, ja jednak opieram sie na innym ipracowaniu, stad mozliwe delikatne rozbieznosci ;) http://gallery.drydockmodels.com/album357
Napisano 5 Marzec 200718 l Mi się bardzo podoba, zawsze chciałem zbudować żaglowca ale jakoś się nie zabrałem, czekam na kolejny update. Pozdrawiam
Napisano 5 Marzec 200718 l Autor dzieki :) siaty. jak widac, zaraz podniesie sie krzyk, ze wiekszosc to przerobione primitivesy. niech krzycza :)