Badyl Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 siemacie, wstalem (to juz) wczoraj rano i pomyslem lodke wartoby zrobic. to jest tu to, co wykombinowalem dzis w chwilach wolnych. jest to brytyjski his majesty yacht chatham, stateczek zbudowany w 1741 roku, na wykalaczki zas przerobiony w roku 1867, co jak latwo policzyc (na kalkulatorze) daje nam okolo ponad 100 lat, a pamietajmy tez, ze statek drewniany bez przerwy pozostajacy w wodzie nie ma latwo. robi wrazenie (przynajmniej na mnie). pozdrawiam trzymajcie sie i badzcie czujni, howgh powiedzialem!
Badyl Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 dzisiejszy up teraz zauwazylem, ze szyby sie pokiełbasiły
Jim mee Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 mało wdzięcznie wygląda łajba z gołym brzuchem :) A sam model wygląda raczej łok. Te okienka z widokiem na dolny pokład wydają się być przekrzywione , ale może tak mają.
Badyl Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 A sam model wygląda raczej łok. dzieki hehe
Gość spokojny Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 render zrobiłeś w max-ie czy... no właśnie w czym? :) Fajnie to wygląda chociaż koniec pracy na pewno zrobi większe wrażenie :) i właśnie na ten koniec poczekam :)
Swinger76 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Pomysł ciekawy i wykonanie bardzo mnie sie podoba!Możesz zarzucić jakimiś refkami? POzdro i powodzenia!
Badyl Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 render robił moj kumpel, ksywke ma wirej, niektórzy wołają na niego też fałrej, a działa pod 3ds :) powoli do przodu :) a tu refka, model drewniany, ja jednak opieram sie na innym ipracowaniu, stad mozliwe delikatne rozbieznosci ;) http://gallery.drydockmodels.com/album357
Matchias Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Mi się bardzo podoba, zawsze chciałem zbudować żaglowca ale jakoś się nie zabrałem, czekam na kolejny update. Pozdrawiam
Badyl Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 dzieki :) siaty. jak widac, zaraz podniesie sie krzyk, ze wiekszosc to przerobione primitivesy. niech krzycza :)
Rekomendowane odpowiedzi