Napisano 4 Marzec 200718 l Myślałem nad tematem już od wczoraj, dzisiaj wpadłem na pomysł. Będzie to kwiatek (szarotka alpejska) wyrastająca spomiędzy płyt chodnikowych w wielkim mieście. Taka malutka roślinka, nikt jej nie umie zauważyć, ale rośnie i pnie się w górę. Miejskie góry to drapacze chmur, wieżowce itp. Kamera będzie "patrzeć" spod kwiatka który będzie na pierwszym planie, a na dalszym wyżej wymienione miejskie góry. To mój pierwszy start w bitwach na forum. Wszystkim startującym życzę wytrwałości i powodzenia. Poniżej moja pierwsza przymiarka do projektu. Nie umiem malować dlatego może kłuć w oczy.
Napisano 4 Marzec 200718 l temat trochę podobny do tego co robi barton_fink http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=36074 ale zawsze możesz zrobić to lepiej niż on :) powodzenia!
Napisano 9 Marzec 200718 l Autor fikołek- no rzeczywiście temat podobny. Mały postęp ale jest :P próbuje wykorzystać każdą wolną chwile. Na razie tylko szarotka.
Napisano 17 Marzec 200717 l no spoko, ale chyba musisz nadrobic teksturami bo modelingu wzasadzie nie ma zadnego, szkoda ze tak bardzo podobny ten temata no , ale jak mówi fikolek zawsze mozesz zrobic to lepiej aha i jesli ma to byc widoczne to wygnij moze tego kwiatka w nasza strone bo tak to go prawie nie widac, i szczeliny miedzy płytkami chyba ze duze
Napisano 17 Marzec 200717 l Dla mnie kwiatek za mały. Zginie w pracy jak dodasz jeszcze kilka samochodów i kliku ludzi.
Napisano 17 Marzec 200717 l Autor Bo modeling nie dokończony tych budynków, kwiatek jeszcze nie wygięty bo zostawiłem sobie jeszcze jak by model trzeba było poprawić. Budynki na razie są w stage 1, robie ogólny kształt budynków na razie. Potem dojdą jeszcze bilbordy itp.
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor Kolejny mały update, zrobiłem światła na skrzyżowaniu, poszerzyłem drogę, budynek po lewej w stage 1. Mało bo parę minut siedziałem, ale zawsze to coś ;) Jak to jest z reklamami różnych markowych produktów? Czy mogę wrzucić na bilboard np. reklamę Coca-coli?
Napisano 19 Marzec 200717 l Hej :) Fajny pomysł i muszę przyznać zapowiada się ciekawie Obyś dał radę dokończyć Pozdro
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor No właśnie obym doszedł do końca :P Fajnie że chociaż jednej osobie się podoba :D
Napisano 19 Marzec 200717 l mnie też się podoba :) to już 2 osoby :) dajesz, dajesz nie przestajesz ;)
Napisano 19 Marzec 200717 l Za ten szeroki obiektyw masz plusa :D za to ze kwiatek sie w tej kompozycji zgubi raczej....hm...daj go ciut blizej, i kamerke wyzej i do przodu skierowana w dół (leeeciutko) i tak obejmnie budynki, a kluczem kompozycji bedzie kwiatek a nie przestrzen wokol niego ;) Keep fighting man ;)
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor Fajnie że się więcej niż jednej osobie podoba :P Postaram się jakimś updatem zarzucić ale później bo dopiero kompa opanowałem, wiecie geburstag itp. :D