Guest plumplum Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 siemanko, jestem nowy i uzekl mnie temat bitwy jako ze mialem traumatyczne wspomnienia z dziecinstwa (i bylem pieknym malcem) postanowilem wziasc udzial w bitwie. moja koncepcja realizacji tematu jest inspirowana moim dzicinstwem i nienawiscia do imprez rodzinnych i przyjazdu ciotek (bez dwuznacznych skojarzen). strasznie nie lubilem jak ciotki szcypia mnie w policzek glaszcza po glowce i mowia jaki to ja sliczny jestem...co do scenki bedzie to mniejwiecej bobo w kolysce badz wozeczku wystraszone przez zle ciotki...hehe w sumie banal ale zaklepie se temat bo moze ktos tez mial podobnie ciezko...pozdro pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 witaj na forum i w bitwie ;) temat ma ciekawą genezę powstania :D powodzenia w bitwie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ciekawe ;) Witamy na forum :) Tylko popraw temat na Bitwa 2D: Trauma z dzieciństwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicponim Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 heheh dobre dobre;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakkaS Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Jestem z tobą...tez nie przepadam za rodzinnymi imprezami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark.side Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Taaa... Rodzinne imprezki są takie... takie... cieplutkie, rzewne i mało punkowe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts