Jacek12 Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Witam mam maxa 6 posiada on mental ryi niemogę wyrennderowac pluginu demo dramscape co mam zrobic w ustawieniach oraz render jest poszarpany może ktoś mi podpowie pozdrawiam Jacek
Falcrum Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Najpierw zastanów się czy cię ktoś zrozumie...;D Sorki, ale \"wyrennderowac pluginu\"...;D Dobre...Hihi... Jak bym wiedział o co ci chodzi to może i bym ci pomógł... PS. Witamy na forum... Trzymaj się...:)
Jacek12 Napisano 2 Listopad 2003 Autor Napisano 2 Listopad 2003 Sory za złe sformułowamie chodzi mi oto uzywam plugina dreamskape do robienia chmur i teraz oco chodzi wykonując rener sceny w skanlinie chnury te są widoczne natomiast w mental raj są niewidoczne takrze efekty typu lensefekt są w menal ryu niewidoczne co mam włączyć w tym skąplikowanym rendeże poszdrawiam jacek
VGT Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Podam dwie propozycje: - najprawdopodobniej wystarczy poczekać na aktualizację plug\'a Dreamscape, gdyż większość plug\'ów z MAX\'a 5.0 na 6 radzi sobie w kiepski sposób. Update raczej na pewno wkrótce się pojawi. - drugie rozwiązanie (okrężne) piszę czysto teoretycznie gdyz nie uzywam ani jednego ani drugiego. Z tego co wiem, to nieba generowane w Dreamscape mozna eksportować jako zwykłą texturę. Następnie w scenie wstaw sferę i nanieś na nią materiał z wygenerowaną teksturą.
PENdzel Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Dreamscape jeszcze nie jest kompatybilny z MR ...
saygon Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 jak malo co jest kompatybilne z MR .. niestety
Rekomendowane odpowiedzi