black_gopher Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Kiedyś widziałem w National Geographic zdjęcie kolibra, który w locie spijał nektar z jakiegoś kwiatka. A że bardzo mi sie podobało, i pasuje do tematu bitwy - postanowiłem coś takiego wykonać. Muszę jakichś referków poszukać i będę brał się do pracy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileS Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 tu masz pełno kolibrów ale pewnie już tam zaglądałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Heh, no koliberek temat dobry. Jeśli pracka będzie kolorowa i cukierkowa a jednocześnie fotoreal to będzie extra! Powodzenia życzę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_gopher Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 mileS: dzieki za zdjątko - już sobie wybrałem - referki ponizej Lewus: właśnie chciałbym tak zrobić coby jak fotografia wyglądała Będę robił samczyka kolibra, który ma nazwę furczak - ma śliczny ogon i ubarwienie :D jak znajdę chwile to jakiś concept przygotuję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuMuN Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 @black_gopher Hehe chyba bliźniacze duszyczki jesteśmy ;) ten sam temat chcialem podjąć. własnie szukałem referków i w googlach wynik był własnie do bitwy :D więc ja odpuszczam :] powodzenia :D Wg mnie (wg. nas ;D ) to chyba dobry temat :D oto referek http://www.abcfotki.prv.pl/7a/koliber.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts