black_gopher Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Kiedyś widziałem w National Geographic zdjęcie kolibra, który w locie spijał nektar z jakiegoś kwiatka. A że bardzo mi sie podobało, i pasuje do tematu bitwy - postanowiłem coś takiego wykonać. Muszę jakichś referków poszukać i będę brał się do pracy :)
mileS Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 tu masz pełno kolibrów ale pewnie już tam zaglądałeś.
Levus Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Heh, no koliberek temat dobry. Jeśli pracka będzie kolorowa i cukierkowa a jednocześnie fotoreal to będzie extra! Powodzenia życzę!
black_gopher Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 mileS: dzieki za zdjątko - już sobie wybrałem - referki ponizej Lewus: właśnie chciałbym tak zrobić coby jak fotografia wyglądała Będę robił samczyka kolibra, który ma nazwę furczak - ma śliczny ogon i ubarwienie :D jak znajdę chwile to jakiś concept przygotuję...
RuMuN Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 @black_gopher Hehe chyba bliźniacze duszyczki jesteśmy ;) ten sam temat chcialem podjąć. własnie szukałem referków i w googlach wynik był własnie do bitwy :D więc ja odpuszczam :] powodzenia :D Wg mnie (wg. nas ;D ) to chyba dobry temat :D oto referek http://www.abcfotki.prv.pl/7a/koliber.jpg
Rekomendowane odpowiedzi