lukasz19851985 Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Podaje linki do calosci 1 http://img86.imageshack.us/my.php?image=1xzr9.jpg 2 http://img86.imageshack.us/my.php?image=2xsj4.jpg 3 http://img74.imageshack.us/my.php?image=3xny0.jpg ARANZACJIA POKOJU AMERYKANSKIEGO DO TEGO DALSZA CZESC WKROTCE KUCHNI I PZREDPOKOJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 bardzo ładnie, evermotionowo :) podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronMacko Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Bardzo fajna pracka, gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 bardzo ładne, podoba mi sie od strony technicznej. fajnie wyszedł Ci widok za oknem - bardzo przekonywujący. z takich technicznych aspektów to najbardziej razi na 3. renderze zbyt mocny refleks na podłodze pod stołkiem i wygląda jakby to małe coś do siedzenia lewitowało. natomiast samo pomieszczenie wydaje sie troche małe i przyciasne jak na tyle rzeczy. za bardzo napakowane jest tymi wszystkimi bajerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 no klasa. troche cos z ta skora jest nie tak , ale to bez znaczenia. bardzo fajne. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Skora troche psuje efekt bo reszta 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 szpetan podłoga i dywaniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz19851985 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 Hehe wiem ze moze kogos razic skora na podlodze ale mam dosc konwenansow typu dywanik jasny i wystzsko podobne skory moim zdaniem z deczka daja jednak harmonijnosci calosci choc moge sie zgodzic ze niekotym nieprzypadna do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turpis Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 zajeładne.. ale podłoga za duży bump moim zdaniem i odbicia też siakies takie nieprzekonywujące. Ale ogólnie szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 biała skóra psuje efekt...a tak to mi sie podoba;) kwiatki pływają w wazonie a nie powinny;) no i nie sa ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 kanapa, fotel, pufa i skory na podlodze wszystko psuja. na trzecim renderze wydaje sie ze tex na scianie sie rozjezdza. podloga nie jest najlepsza. fajne swiatlo i render (mimo ze miejscami zaiarno). podoba mi sie tez to ze jest sporo dodatkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sob Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Skóra jako pomysł ok tylko wyglada jak walcowana :)) Trochę ją "pognieć" zawiń brzegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi