Jump to content

Wizualizacja mieszkaniówki (2dni)

Synthax

Recommended Posts

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

przede wszystkim światło, ustawienia renderingu, kolory światła itp. Lepiej by to wyglądało oświetlone zwykłym directem + cienie vrayshadow + enviroment GI. Materiały są nieciekawe i widać powtarzalność na cegłach która rzuca się w oczy. Brakuje detali i lepszego skomponowania sceny

przepalony chodnik i parter po prawej stronie. w zasadzie zlewa sie to w jedna wielka biala plame. dopiero po chwili zdalem sobie sprawe ze to ciemne po lewej to cegly. dobrze jest tez choc troszke pokazac (chocby zarys) wnetrz w parterze :) sam koncept dosc ciekawy :)

U..WAPW :)...Wg mnie texturki i swiatlo do najlepszych nie należą....a co do strony projektowej nie za wiele sie wydazylo .... czy na dachach tych budyknow sa domki?? gdzies to juz chyba widzialem..prawdopodobnie w projekcie na przebudowe polskich zakladow optycznch . :)

pozdr.

Hmmmm... niektore rzeczy lepsze niektore gorsze.... ale ogolnie jesli chodzi o moje zdanie to wydaje mi sie ze w tej scence(kompozycji) "bohaterem" sa cegły w tej bezpostaciowej przestrzeni wiec mysle ze najpierw bym wydobyl ich charakter i texture..potem reszta... wiec reszty(razem z oswietlwniem ) nie komentuje :) pzdr.