Gość ant-3d Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Witam Jak widac lazienka :) Pierwsze moje doswiadczenie z IES'ami. Renderowane w vray'u, max 8, renderowalo sie 6 godzin z hakiem. Oceniajcie, chwalcie i krytykujcie jesli trzeba :D Wersja 1024 x 768
skiki Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 ta wanna nie powinna byc zabudowana :P swiatlo niezłe ale chyba sie troche poprzepalało gdzieniegdzie
tadzio Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 malo urozmaicona kolorystyka, monotonna, kompozycja nudnawa, jakas dziwna ta ceramika, troche tak perlowo wyszla, ale reczniki swietne. pozdr.
lukasz3d Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 z drobnych bledow nie wnikajac w reszte bo sie zgadzam z przedmowcami-to opusc pojemnik ze szczota obok kibelka:)bo lewituje
Gość obo Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Ogólnie spoko. Ale zabardzo usypiające to wnętrze, a szczególnie oświetlenie, po kilku minutach w tej wannie bym zasnął ;]
!Ewert Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 AA pada i środki czystości sa duże;p a tak to może być
Gość ant-3d Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Dzieki za komenty :) lukasz3d: szczota przytwierdzona jest do sciany :) tadzio: dzieki za reczniki :D Tomuś: no wlasnie wiem ze AA pada. Jakos nie wiem czemu ale nie moglem sobie poradzic w tej scenie z AA...
Shido Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 możesz opisać mniej wiecej materiał na reczniki :) bo sa super
Gość ant-3d Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 Shido: mysle ze sposob na material taki jest standardowy. VRayMtl, do slotu Bump ustawionego na 30 wrzucilem noisa fractalnego, size 0,2, a do slotu displace ustawionego na 20 dalem tez noisa fractalnego, size 0,1. To jak Ci wyjdzie zalezy od po czesci od wilekosci noisa lub samego displecmentu. Kolor oczywiscie w diffuse sobie ustawiasz. Powodzenia. Jak ktos zna lepszy sposob to prosze o pochwalenie sie :)
soshka.cg Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Z leksza przepaliłeś te IESy. Jak ktoś już wcześniej napisał monotonia ;) Gdybyś urozmaicił trochę kolorystykę było by całkiem cool :) pozdro
Orangegraphics Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 dobrym pomysłem byłoby chociaż zakończenie kafelek gdzieś w połowie, jakieś schodkowe przejście, a górna część zwykła biała ściana, wyszłoby ciekawiej;)
Rekomendowane odpowiedzi