matv Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Witam! To moja pierwsza bitwa i zarazem pierwsza praca na tym forum. Nie wiem czy nie przesadzam jak na pierwszy taz, ale chciałbym zrobić coś takiego: http://img204.imageshack.us/img204/8238/64576987cw6.jpg. Wiem, że jest to dość stereotypowe, bo wszystkie dzieciaczki są ładne, ale to zdjęcie naprawdę mi się podoba :) Nie jestem jeszcze tak dobry jak osoby prezentujące swoje prace na tym forum, ale mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie...
Dmk Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 "Coś" wyjdzie napewno :D, najlepiej poprostu robić to dla siebie i nie patzreć że ktos jest lepszy, chociaż sam jak patzre na parce innych to mówie "co ja tu robie" ale wiem że to zawsze nauka i doświadczenie, pomoc także trzeba się rozwijać :) sporo tych dzieczaczków tu będzie :D czekam na rendery pozdr
ferni Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Witam, ciekwy pomysł mam nadzieje ze sie postarasz i wszystko pujdze jak najlepiej
nielot007 Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Witam!! koncept swietny jak ci sie uda oddac charakter tego dziecka bedzie super :) pozdro i powodzenia
qDevil Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Podoba mis się ten koncept. Najważniejsze jest żeby pomnazać swoje umiejętności poprzez udział. Ja też jestem początkujący ale walczyć trzeba. Powodzenia!!!
Rekomendowane odpowiedzi