matv Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Witam! To moja pierwsza bitwa i zarazem pierwsza praca na tym forum. Nie wiem czy nie przesadzam jak na pierwszy taz, ale chciałbym zrobić coś takiego: http://img204.imageshack.us/img204/8238/64576987cw6.jpg. Wiem, że jest to dość stereotypowe, bo wszystkie dzieciaczki są ładne, ale to zdjęcie naprawdę mi się podoba :) Nie jestem jeszcze tak dobry jak osoby prezentujące swoje prace na tym forum, ale mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 "Coś" wyjdzie napewno :D, najlepiej poprostu robić to dla siebie i nie patzreć że ktos jest lepszy, chociaż sam jak patzre na parce innych to mówie "co ja tu robie" ale wiem że to zawsze nauka i doświadczenie, pomoc także trzeba się rozwijać :) sporo tych dzieczaczków tu będzie :D czekam na rendery pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Witam, ciekwy pomysł mam nadzieje ze sie postarasz i wszystko pujdze jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Witam!! koncept swietny jak ci sie uda oddac charakter tego dziecka bedzie super :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qDevil Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 Podoba mis się ten koncept. Najważniejsze jest żeby pomnazać swoje umiejętności poprzez udział. Ja też jestem początkujący ale walczyć trzeba. Powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi