Napisano 10 Marzec 200718 l Witam :) Tak jak w temacie, potrzebuję dosyć dużo widoków z boku różnych kieliszków, szklanek itd.
Napisano 10 Marzec 200718 l kielichy ale mała rozdziałka :) Deco- Glass hsg zorza irena.com.pl krosno violetta.com Zawiercie przekroje ale w małej rozdziałce kama hs-dorota butelki do piwa i wina można nawet ściągnąć blueprint z wymiarami ;) ujscie różne butelki, zdjęcia + rzuty Czechy bardzo fajne butle ze zdjęciami oraz "blueprintami" ;) ale trzeba ściągać w ciemno bo nie ma podglądu wartaglass butelki i słoiki :D link myśle że tyle powinno wystaczyć :)
Napisano 10 Marzec 200718 l Autor Witam :) Dzięki fikołek :* Dałbym ci + rep. ale nie moge :( Tylko że... mi najbardziej chodziło o szklanki i kieliszki, a nie butelki i słoiki :D Ale spoko, przyda się :) Ja znalazłem narazie takie coś: http://www.restaurants.pl/ciekawostki/kieliszki.htm Jak ktoś coś jeszcze znajdzie to niech tu wrzuci :)
Napisano 10 Marzec 200718 l dałem sporo szkalnek i kieliszków ale troszke nieczytelnie posta skonstuowałem :) taraz na początku są szklanice a na dole słoiki :D zobacz wszystkie