peterr Napisano 1 Maj 2007 Autor Napisano 1 Maj 2007 Witam ponownie, nie mam za bardzo czasu ,a poza tym troche mnie nauka do matury zmęczyła:) jestem zadowolony że dotrwałem:P Podmalowałem paznokcie i jeszcze je troche poprawie ,dłonie też... większych zmian już nie będzie :) pozdrawiam!
Jonasz_Real Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Ja bym popracował nad globalnym oświetleniem...jego lewa noga jest krótsza od prawej...czemu ? I czemu postac jest w kształcie litry "T" :) Zmien mu włosy, bo daje wrażenie, jakby były przyklejone. Popraw pas, bo jest trochę taki skarpetkowaty. Nooo, jeszcze pracy przed Tobą...:)
peterr Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 Właśnie i tu mam problem..część musiała być renderowana osobno ,więc..większość to osobne warstwy[co zresztą pozwala na łatwiejsze korekty] no i problem ,bo cieni nie ma:P Można jakoś osobno je wyrenderować? same cienie z alpha [najlepiej] ? postaram sie poprawić :( jedna noga jest z przodu..ale że nie ma cieni to nie widać:P postać jest "T" bo chciałem uzyskać efekt ruchu:P że sobie leci ,wieje mu i w ogóle;) pozdro, dzięki Jonasz:)
krzyhhh Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 wieje mu i w ogóle w kosmosie nie wieje :) szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego renderujesz to warstwami... moim zdaniem scenka nie jest zbyt złożona na tyle aby mulić cokolwiek. Używaj 'show as box' .. 'hide' .. layerów - to ułatwia pracę co bym zmienił : -ubranie takie jak by nie dobrane kolorystycznie :) -pomyślał bym nad innym ujęciem.. może taki leżący chłopiec machający nogami , zapatrzony w tą różę. - rozmarzony bo teraz to trochę wygląda jak parę planet + strach na wróble + jakaś róża na boku :p pozdro
peterr Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 Dobra ostatni update przed jutrem :P.... renderuje warstwami bo skin w metalu a reszsta vray.... poza tym renderowałem w 6kna4k więc sie nie dało całości:P[mało ramu -> error]... ujęcia już teraz nie zmienie:( a stracha na wróble to bonus zrobie po bitwie hehe:P pozdro:)
piotrek Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Tak patrzę na tego Małego Księcia i przypominam sobie, że najwyższy czas zająć się prezentacją na maturę (Mały Książę też tam będzie) :/
peterr Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 piotrek - u mnie już napisana dawno :P powodzenia ..ten ustny to tak potrzebny że .grr
gregorjan Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Powinni takie obrazki umieszczać w lektÓrach Fajnie wygląda tylko zastanawiam się czy ten bump na ziemi nie jest za duży? P.S. Nie mówcie nic o maturze :P
Jo_Anna Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Może to cię zainspiruje do wymyślania elementów ksiazecego stroju: http://www.wga.hu/art/d/dyck_van/1portrai/charles1.jpg
peterr Napisano 5 Maj 2007 Autor Napisano 5 Maj 2007 to by całkowicie zmieniło moją koncepcje:P ale zobaczymy..czas jest..chęci są:P dzięki:D
satanicus1991 Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Heeej fajny ten Książę! Mimo iż nienawidzę tej postaci z całego serca, to tu wyszło spoko. Ja na twoim miejscu popracowałbym nad materiałem zbroi (?) i zmienił chłopakowi wyraz twarzy ;) A, i IMO lepszy przedostatni updejt, ostatni trochę za kolorowy Pozdrawiam i powodzenia! xD
peterr Napisano 24 Maj 2007 Autor Napisano 24 Maj 2007 Witam, sorki jak kogoś zawiodłem że poziom pracki niski ,no ale nie ma co trzeba jechać dalej.. mały update..no i wakacje;) pozdroo
Chris_3d Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Dlaczego niski ?? czyba nie widziałeś co inni wystawiają?? Praca bardzo ładna. Zasłużone wakacjie :D
satanicus1991 Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Fajna praca, ja bym tylko pozę księcia zmienił bo wygląda jakoś.. domyślnie :D Brawa za zakończenie!
peterr Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 prawie zakończenie ,bo łapy brakuje:PP no ale nic ,wróce do tego Na Pewno:) narazie kończe poprzednią pracke..eh;) yoł
Rekomendowane odpowiedzi