Tomur Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Z lubościa po raz kolejny wpisałem tytuł pracki w okienko,który to już raz ?... Witam serdecznie wszystkich uczestników bitwy, Weteranów jak i Nowicjuszy. Nie ukrywam że fascynuje mnie świat dziecięcych marzeń, a wtym przypadku marzeń o wielkich wynalazkach i podróżach na kraniec świata. Mam koncepcję przed oczami, czas pokaże czy uda sie przenieść tą ideę na ekran w przyzwoitej jakości.
Kefir Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Czołem Tomur - z niecierpliwością czekam na koncept :D no i wytrwałości chłopie
Tomur Napisano 13 Marzec 2007 Autor Napisano 13 Marzec 2007 pierwszy koncept. Wąska drogha małe ludziki i mały odjazdowy pojazd wypchany po niebo
miriam Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 Witka Ciekawy klimacik WaćPan zapodajesz :], Powodzenia
nicponim Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 fajny klimat moze byc- naprawde swietne ujecie, nie widzialem nigdy wczesniej twoich prac-a przynajmniej nie kojarze,wiec nie wiem jak to skonczysz,ale zapowiada sie swietnie!
oskar_h Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 pracka zapowiada sie ciekawie. jezeli to dzieciece fantazje, to czy praca bedzie utrzymana w konwencji ilustacji do bajek dla dzieci ?? moglby to byc ciekawy zabieg :)
Tomur Napisano 16 Marzec 2007 Autor Napisano 16 Marzec 2007 Tak będzie to taka konwencja :). Odpowiadajac jednoczesnie na twoje uwagi a takze uwagi poprzednika podobny styl prezentowałem podczas bitwy "moment krytyczny". Pozdrowienia
Tomur Napisano 19 Marzec 2007 Autor Napisano 19 Marzec 2007 i stało się ........ Czy ktoś ma radę na brak baterii AAAA ?
Tomur Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 kolory i rozwój konceptu. na razie wszystko z wyobrazni ale chyba poszukam jakiejś dobrej bajkowej referki ( chodzi o dobór kolorów) Komentarze?
Rekomendowane odpowiedzi