Tomur Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Z lubościa po raz kolejny wpisałem tytuł pracki w okienko,który to już raz ?... Witam serdecznie wszystkich uczestników bitwy, Weteranów jak i Nowicjuszy. Nie ukrywam że fascynuje mnie świat dziecięcych marzeń, a wtym przypadku marzeń o wielkich wynalazkach i podróżach na kraniec świata. Mam koncepcję przed oczami, czas pokaże czy uda sie przenieść tą ideę na ekran w przyzwoitej jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefir Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Czołem Tomur - z niecierpliwością czekam na koncept :D no i wytrwałości chłopie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomur Posted March 13, 2007 Author Share Posted March 13, 2007 pierwszy koncept. Wąska drogha małe ludziki i mały odjazdowy pojazd wypchany po niebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Witka Ciekawy klimacik WaćPan zapodajesz :], Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicponim Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 fajny klimat moze byc- naprawde swietne ujecie, nie widzialem nigdy wczesniej twoich prac-a przynajmniej nie kojarze,wiec nie wiem jak to skonczysz,ale zapowiada sie swietnie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar_h Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 pracka zapowiada sie ciekawie. jezeli to dzieciece fantazje, to czy praca bedzie utrzymana w konwencji ilustacji do bajek dla dzieci ?? moglby to byc ciekawy zabieg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomur Posted March 16, 2007 Author Share Posted March 16, 2007 Tak będzie to taka konwencja :). Odpowiadajac jednoczesnie na twoje uwagi a takze uwagi poprzednika podobny styl prezentowałem podczas bitwy "moment krytyczny". Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomur Posted March 19, 2007 Author Share Posted March 19, 2007 i stało się ........ Czy ktoś ma radę na brak baterii AAAA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomur Posted March 20, 2007 Author Share Posted March 20, 2007 kolory i rozwój konceptu. na razie wszystko z wyobrazni ale chyba poszukam jakiejś dobrej bajkowej referki ( chodzi o dobór kolorów) Komentarze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts