mant-raz Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 Hej, moje pierwsze kroki, dajcie znac, co o tym sadzicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 2 i 3 wybijaja sie troszke, raza te krzywe kardy, takie skrzywianie powinno byc uzasadnione, aby stanowic z obrazem prawidlowa kompozyje, uwidocznic cos badz aby skierowac uwage widza na cos konkretnego, a tego tu brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 pierwsze: rewelacyjne swiatlo zepsute krzywizna :) drugie: nic specjalnego trzecie: jakos balans bieli i saturacja lezy, no i budynek sie wali :) piate: lepszy by byl kadr taki jak jest w miniaturce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 pierwsze i przed ostatnie są super... jaka czystość.. na żadnym zdjęciu nie ma ani kawałka malutkiego papierka.. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 bo to nasza wspaniala szkola ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 14 Marzec 2007 Autor Share Napisano 14 Marzec 2007 dzieki Panowie, maciekG na czym studiujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 archi...tylko przez pol roku mnie nie ma teraz....moze sie znamy :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 Hej, Pierwsze jest super, tylko szkoda, że takie krzywe. Jednak z drugiej strony, dzięki temu na pierwszy rzut oka budowla wydaje się być mniej rzeczywista, drugie spojrzenie to myśl 'krzywe, krzywe'. W czwartym niepotrzebnie wcisnął się w kadr dach auta. Zresztą uważam, że sam temat jest ciekawy, jednak kadr średnio dobrany. p.s. Jak to paskudne kinkiety mogą psuć piękny korytarz. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 14 Marzec 2007 Autor Share Napisano 14 Marzec 2007 maciekG: nope, ja jestem(bylem) na MiNI :) colgatte: troche przesadzilem z przekrzywieniem to fakt:) jak pstrykalem to sam temat wydawal mi sie nudny i chcialem dodac troche dynamiki kadrem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Marzec 2007 Autor Share Napisano 15 Marzec 2007 i jeszcze taka zabawa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 Mantraz, fajne foty ale zmień serwer bo czas czekania na załadowanie to ciężka próba cierpliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 Mnie osobiście sie te przekrzywienia nie podobają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Marzec 2007 Autor Share Napisano 15 Marzec 2007 weedlog: thx, zaczynam nad tym pracowac, nowa strona tez bedzie pewnie...tylko musze wysuplac troche czasu wolnego... kuciel: juz pisales chyba ;) a ja pisalem, ze faktycznie przesadzilem...pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Kilka wybranych fotek z ostatnich tygodni, wsrod nich bicie gitarowego rekordu na rynku we Wroclawiu. (thx Weed za hosting) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 to ze szpinaczami swietne :D ale zdj na 1. stronie sie nie wczytuja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Spinacze są super - najlepsze zdjęcie z serii kwiatów. ;] Psina z ostatniej fotki jest urocza. Pergola fajna kolorystycznie - kiedy robiłeś? Ale ten zielony hotel jakby się przewracał do Odry, dziwnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Ah moj kochany Wrocław;) Ładne fotki, pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Poprawiałeś te fotki w Photoshopie? Wyglądają lepiej niż z Nikona D70 :S Ostrość i szczegołowość jest porażająca. :o P.S. gdzie Wy tu widzicie spinacze? Chyba nie mówicie o KLAMERKACH? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Fidiasz: tez lubie ta fotke:) te z pierwszej strony sie nie wczytuja, bo mialem czystke na serwerze :( Colgatte: dzieki, psina sie wabi Xano :) Pergole robilem w dlugi weekend, ale troszke kolory podrasowalem w PSie. z hotelem to nie wiem, nic nie poprawialem, taki juz jest =) ale mam plan, zeby z niego zrobic mattepainta SSn4k3: dzieki Remedy: tak, byly poprawiane. glownie przycinanie kadru i wyostrzanie, czasami wyciagalem troche kolor. i jeszcze 3 fotki (ryby z ogrodu japonskiego): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 acha, robione sa Nikonem D40 na kitowym obiektywie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 odkurzę Cię troszkę;) ryby są okej,super efekt mógłby być w połączeniu tych fotek w szopku;) wyszedłby trochę surreal... pozdrowienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2007 thx Purple, teraz kilka fotek sprzed kilku dni - Zakopane + Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 drugie od konca mie sie podobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 O widzę okolice hali gąsienicowej i chyba jeden ze stawów gąsienicowych, co? :) a 6 i 9 są łudząco podobne do moich fotek-serio prawie identyczne ujęcie :/ pewnie robiłeś je w drodze na gubałówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2007 kropa: te z owieczkami sa faktycznie z podejscia na Gubalowke, na pozostalych jest Dolina Pieciu Stawow i widoki z Zawratu:) Gratuluje znajomosci Tatr...pokaz te swoje z Gubalowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Zapraszam do wątku "Kropa-the beggining" tam wrzucę a jakbyś był zainteresowany innymi moimi fotkami nie tylko tymi owiec, to zapraszam na http://www.m-a-u-a.fotolog.pl :) Okolice Gubałówki i hali gąsienicowej to wiadomo, że jak się było to i się zna :) Ja na Zawracie nie byłam, dla mnie to był pierwszy raz w życiu w górach więc najwyższym szczytem był Kościelec :( trochę kondycji i dobrych butów zabrakło ;) No ale całe czerwone wierchy zdobyte, kasprowy wierch, giewont,morskie oko, dolina pięciu stawów, siklawa i sama nie wiem co jeszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Przedostatnie bardzo ładne, w ostatnim straszny chaos, jeśli chciałeś pokazać starsząpanią siedzącą na krześle trzeba było wyjść przed faceta który zajmuje prawie połowę kadru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 kropa: wow, to szalenie duzo polazilas, ja bylem tylko kilka dni, na Koscielcu bylem jakis czas temu, uwazam, ze to najgorsze na co do tej pory wszedlem, wiec respekt :) widzialem Twoja fote z Gubalowki, faktycznie identyczna:) Moze wchodzilas w tym samym momencie co ja... siepacz: zgadzam sie, pstryknalem ta fotke od niechcenia, a potem zobaczylem w domu, ze ciekawie wyszla ta diva, tyle, ze na pierwszym planie ten koles, mimo wszystko wrzucilem, bo dzieki temu zdjecie ma historie (koles sie na ta staruszke patrzy) :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Czy ja wiem czy dużo...byłam tam tylko 5 dni,ale dziennie chodziło się po ponad 8h. Kościelec zdobyłam 2 dnia (ale był to mój pierwszy szczyt w życiu) i powiem Ci jedno-weszłam i zaczęłam panikować jak ja mam zejsć stamtąd na dodatek w takich zwykłych śliskich butach ;P ale jakoś się udało :) Podobno Kościelec to pryszcz w porównaniu z Zawratem, Świnicą i Rysami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 ja Koscielec wspominam ze strachem, jesli chodzi o Zawrat to zalezy od ktorej strony wchodzisz, jesli od strony Hali Gasiennicowej to faktycznie jest ciezko (kilometry lancuchow), ja w tym roku schodzilem od tej strony, tez bylo ciekawie (zjazdy na dupie) :) ale moja dziewczyna bedac pierwszy raz w wyzszych gorach dala rade, wiec chyba nie tak trudno. Ja poza tym tak sobie mysle, ze mam lek wysokosci, ale w gorach jakos malo wyczuwalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi