Napisano 5 Listopad 200321 l hej, chce wam pokazac takie cos, ciagle szukam pomyslow na dopracowanie, poprawienie itd. moze wy mi pomozecie, pozdros
Napisano 5 Listopad 200321 l W tej wnęce po lewo zrób może jakiegoś gostka takiego wycieńczonego - szczupłego pijaczka:d no i jakieś stare gazety na ulicy i chodniku i więcej brudu - a jak byś zrobił jeszce jakieś kałuze to tyłby gocior:d Pozdr Giorgione
Napisano 5 Listopad 200321 l Hmmm ja się nie znam specjalnie .. ale powiem, że widzę jakby środkowy budynek lewitował kilka cm nad ziemią. Poza tym coś nie tak z GI
Napisano 5 Listopad 200321 l Chyba szyb brakuje w tych oknach. To ma być zapomniana ulica więc może takie było zamierzenie ale klimatu dodało by może pare potłuczonych szybek. Pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200321 l Obiekty sprawiaja wrazenie idealnie plaskich. Przyczyna jest prosta. W scenie wogole nie ma bump\'u a bez bump\'u zadna scena nie bedzie ladnie wygladac, a juz napewno nie tego typu. Od biedy urzyj mapy diffuse jako bump. Pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200321 l ja proponuje zroznicowac troche otwory okienne i drzwiowe ,bo skoro to zapomniana uliczka=ma sporo lat (przynajmniej tak wyglada teraz) wiec te otwory powinny miec troche ukruszonego tynku,itp :)
Napisano 5 Listopad 200321 l a mi ten pierwszy budynek texturkami przypomina jakis budynek baaaaaardzo stary i wyglada jakby byl ze sredniowiecza :) a graffiti to w sredniowieczu chyba nie umieli jeszcze robic :D ale takto same modele sa spoko
Napisano 6 Listopad 200321 l Autor zaczolem texturowac od nowa,.... calkiem nie jarze jak sie to robi w maxie, wiec przekonvertowalem do FBX\'a otworzylem w Mayi, tam nalozylem poprawnie UV i wrocilem do maxa :) thx dla rap\'a za texturki
Napisano 7 Listopad 200321 l no faktcznie nowe teksturki sa lepsze. co do tamtego to czy ten wrzut na scianie nie jest z jaskrawy? no i chodnik byl do poprawy. dodaj jescze jakies smieci, itd. kosze