yasser Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 hej, chce wam pokazac takie cos, ciagle szukam pomyslow na dopracowanie, poprawienie itd. moze wy mi pomozecie, pozdros
giorgione Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 W tej wnęce po lewo zrób może jakiegoś gostka takiego wycieńczonego - szczupłego pijaczka:d no i jakieś stare gazety na ulicy i chodniku i więcej brudu - a jak byś zrobił jeszce jakieś kałuze to tyłby gocior:d Pozdr Giorgione
und3r Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Hmmm ja się nie znam specjalnie .. ale powiem, że widzę jakby środkowy budynek lewitował kilka cm nad ziemią. Poza tym coś nie tak z GI
blood_brother Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Ja bym dodal mgielke i fajnie by bylo. Pozdro[piwo]
soshka.cg Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Chyba szyb brakuje w tych oknach. To ma być zapomniana ulica więc może takie było zamierzenie ale klimatu dodało by może pare potłuczonych szybek. Pozdrawiam
Dr. eA Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Obiekty sprawiaja wrazenie idealnie plaskich. Przyczyna jest prosta. W scenie wogole nie ma bump\'u a bez bump\'u zadna scena nie bedzie ladnie wygladac, a juz napewno nie tego typu. Od biedy urzyj mapy diffuse jako bump. Pozdrawiam
Andree Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 ja proponuje zroznicowac troche otwory okienne i drzwiowe ,bo skoro to zapomniana uliczka=ma sporo lat (przynajmniej tak wyglada teraz) wiec te otwory powinny miec troche ukruszonego tynku,itp :)
wiggles Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 a mi ten pierwszy budynek texturkami przypomina jakis budynek baaaaaardzo stary i wyglada jakby byl ze sredniowiecza :) a graffiti to w sredniowieczu chyba nie umieli jeszcze robic :D ale takto same modele sa spoko
yasser Napisano 6 Listopad 2003 Autor Napisano 6 Listopad 2003 zaczolem texturowac od nowa,.... calkiem nie jarze jak sie to robi w maxie, wiec przekonvertowalem do FBX\'a otworzylem w Mayi, tam nalozylem poprawnie UV i wrocilem do maxa :) thx dla rap\'a za texturki
saygon Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 no faktcznie nowe teksturki sa lepsze. co do tamtego to czy ten wrzut na scianie nie jest z jaskrawy? no i chodnik byl do poprawy. dodaj jescze jakies smieci, itd. kosze
Rekomendowane odpowiedzi