Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam modeluje wlasnie kobiete no tak kolo 19-24 taki przedzial ,ale cos nie idzie ;/ twarz wogole nie wyglada mlodo bardziej do baba-chlop :( no cialo sami ocencie ale tez jest do poprawy ;/ prosze o jakies rady co poprawic itd .

22ku5.th.jpg

11fc7.th.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

SIATKA, a gdzie SIATKA ?

Poniżej możesz zobaczyć wnioski z mojej wnikliwej analizy kobiecego ciała ;P

22ku5ail6.jpg

11fc7aou3.jpg

aha, zapomniałem jeszcze napisać o brzuchu, ale to szczegół ;)

Napisano

streaker: zapomniales tez napisac ze z przodu głowa wygląda jak prostokąt prawie, zaokrąglij lekko czaszke odnetniN. Ogolnie twarz strasznie straszna, ja wlasnie się mecze z dokladnie takimi samymy problemami. Spróboj pooglądać zdiecia czaszek i rozkładu mięśni, tak samo polecam zdięcie w tle. Mozna sie jeszcze czepiać lini nosa i tego ze oczy chyba zbyt plytko osadzone.

pozdrawiam i powodzenia

Mirach

Napisano

dobra poprawilem troche tylko niewiem czy brzuh niema za duzy ?

No i troche kolana do poprawy, i stopy (model bedzie rigowany wiec sie je poprawi przy rigu )

wlosy sa do zmiany tylko takie przykladowe ;]

Caly model jest tworzoby do animacji ;] teraz czekam na dalsze komentarze odnosnie modelu co za duze ,co zle itp

PS:niewiem czemu ale nie podoba mi siejej przod,tak jakos dziwnie nie pasuje ,wiecie moze czemu ?

thx

14370494on2.th.jpg

20061682ku8.th.jpg

Napisano

W badzo duzym skrocie, bo do pracy lece:

- dalej nie ma kolan

- nogi jak u dziecka oswiecimia

- ręce jak u mleczarki noszacej ciezkie wiadra 3 razy dziennie

- nadal antygrawitacyjne cycki troche

jeszcze troche tam sie pewnie znajdzie, ale to juz nie ja :)

Napisano

mirach dzieki za komentarze ;] poprawilem co teraz o tym myslisz?

qqqqxn1.th.jpg

q2oc8.th.jpg

q3zg2.th.jpg

q4gb8.th.jpg

PS:nie zwracajacie uwagi na linie polaczenie bo to na szybko modyf symmetry :P

Edit:mam jeszcze pytanie odnosnie ubrania i modyfikatora GarmentMaker

gdy daje na seams i chce zaznaczyc tylko jedna linie to mi zaznacza caly obwod czemu tak jest wie ktos?

oto screen:

probqj6.th.jpg

edit2:

co do ubrania to juz znalazlem odp;] wystarczy zaznaczyc wszystkie vertexy w spline i dac break ,potem smialo mozna uzywac GarmentMaker'a ;]

Napisano

Wie ktos moze czemu przy symulacji sukienki na ciele krzaczy sie z cialem? collision ustawialem ale nic nie daje ,przy symulacji bez animacji niema z tym problemu,ale jak juz jest animacja to mi sukienka wchodzi w kolano ;/

Gość spokojny
Napisano

Tak a pro po kobiety w 3d ;)

Gość spokojny
Napisano

Może ten filmik się na coś przyda...

Napisano

Patrząc na siatkę powinieneś na pierwszym miejscu pozbyć się wszystkich trójkątów na rzecz czworokątów. To spowoduje, że siatka ulegnie wygładzeniu i będziesz miał większą kontrolę nad dodawaniem szczegółów do tego obiektu. W miejscach gdzie są trójkąty często mogą się pojawiać niepożądane wybrzuszenia lub uwypuklenia.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności